Aktywne Wpisy

asdfiksowy +45
Nie wiem jak ludzie mogą pisać posty o tym że Nawrocki był gorszy od Trzaskowskiego (chodzi tylko o efekt telewizyjny)
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).

#raportzpanstwasrodka o co chodzi z Paterem i "Domkami na Madagaskarze"? on ma cos wspólnego z prężnie powstającym Osiedlem Lechia?
Niech się mury pną do gory!
Niech się mury pną do gory!
źródło: image
Pobierz

Sprawdziło się:
https://investb.pl/articles/dolek
Nieomylnie kolejny raz.
Potężny wolumen na wyciągnięciu. Rozwalenie shortów. Dziś ludzie powskakiwali na longi i też ich wybiło. Jeszcze SP500 nie zrobiło krzyża śmieci.
źródło: obraz
PobierzOd siebie dorzuciłem 9k pln w fundusz YCA na swoim koncie brokerskim. Na ten moment kilka procent jest ale jak się jutro otworzą europejskie ETFy to na pewno będzie więcej.
nwm skąd wiedziałem
ceł nie będzie, żyd już wie