Aktywne Wpisy
jacekparowka +178
Nie rozumiem jak można w XXI wieku jeszcze twierdzić że j-----e w pracy to jest jakaś normalna sytuacja? Minimum 8 godzin dziennie wyjęte z życia. 8 godzin najlepszej części dnia. 8 godzin które można było wykorzystać na spędzenie czasu z bliskimi, na swoje hobby, nawet na walenie konia które jest bardziej pożyteczne niż napychanie kieszeni jakiemuś milionerowi. 8 godzin żeby móc sobie zapewnić podstawowe dobra jak jedzenie czy mieszkanie.
Ktokolwiek jeszcze broni
Ktokolwiek jeszcze broni

CrokusYounghand +515
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki). Według mnie Nawrocki miał tą przewagę nad Trzaskowskim że był bardziej opanowany, mówił powoli, wyraźnie, ma niski ton głosu, nie walił jakichś głupich uśmieszków i zabijał wzrokiem. Trzaskowski w każdym aspekcie stracił, myślałem że przy tej fladze przynajmniej zyska i powie cos w stylu ze on nie dzieli polakow na homo i hetero , a on schowal ta flage jakby sie tego wstydzil a potem jeszcze nóż w plecy od Biejat z tym odebraniem flagi i wyciaganiem jej spod pulpitu xD Nawrocki jest słabiutki merytorycznie ale jest lepszy od Trzaskowskiego jeśli chodzi o prezencję i mowę. Merytorycznie wodogłownia pozamiatał, biejat na duży plus u mnie bo jestem prawakiem a wiele ciekawych tematow probowala poruszac. Btw. Nie wiem czemu nienawidzę tak bardzo wodogłowni, po prostu jak patrzę na jego facjatę to mam w----a, a jak już się zaczyna wypowiadać z tą swoją wyższością i manierą wszechwiedzącego boga to mam ochotę mu za*bać. i jeszcze ten uśmieszek..
#debata #polityka
A z Hołownią mam identycznie. Po prostu on nie ma żadnej prezencji i ma punchable face. Odpychająca maniera, brak charyzmy. Poglądy to różnie, niektóre odklejone inne mi pasują.
Generalnie Stanowski wypada dobrze bo
@neverwalkalone: przecież nawet trollując całą debatę coś tam manipulował w stronę trzaskoskiego xD
Oh sweet summer child ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@neverwalkalone: ale właściwie to są twoje subiektywne opinie. Niby jak nie ma prezencji? nie dość że w tv od dekad to od 1,5 marszałkuje i lata po krajach bałtyckich i w sejmie dużo organizuje, a ty mówisz że nie ma charyzmy i prezencji?
Punchable face? tam przed hołownią mentzen braun stanowski nawrocki i ta ruska szmata z
@DorodnyTucznik: Ciężko wygrać wybory mówiąc 'jest zajebiście i nic nie będę zmieniał'