Wpis z mikrobloga

• 12
@prawdziwyhanskloss: o to samo co z awokado 🥑 w Kambodży. Po ogoleniu jeleni polubiło ciszę. Tak samo jak „resort” ratanakiri. Spróbujcie tam miejsce zablokować. Polecam też opinie i ich ilość przez wiele lat działalności.
  • Odpowiedz
po tych zdjęciach ze Stycznia - widzę pare hektarów wykarczowanej ziemi, i trzy szkielety domkow z pustakow.... z kosztem ziemi na totalnym zadupiu, szacuje koszty na jakieś $50,000, może $75,000
  • Odpowiedz
@prawdziwyhanskloss: to jest dach czy to jakaś kosmiczna technologia robienia wylewki na piętro, że potem się wycina otwór na schody zamiast od razu zrobienia odpowiedniego kształtu na etapie zbrojenia? XD Przyłączy wody, prądu albo chociaż gazu pewnie też nie ma, jak to w każdym wolnościowym zadupiu. Ściany nośne grubości jak w przenośnym kiblu. Izolacja też widać że będzie prima sort, przez co klima albo ogrzewanie musi walić bez przerwy, bo
  • Odpowiedz
@Niedobry: no bo budują i sprzedają, na wykopie wszystko jest sprowadzane do scamu a ja nie widziałem jeszcze ani jednego poszkodowanego z tego niby scamu avocado. Za to widziałem posadzoną plantację. W życiu nie wszystko wygląda tak jak na wykopie jest przedstawiane.
  • Odpowiedz
@takijeden123: @Niedobry własnie o to chodzi z tymi "inwestycjami długofalowymi" - latka lecą a profity zawsze "tuz tuz" - w te "awokado" jestem skłonny bardziej uwierzyć (ze to nie scam zaplanowany od początku do końca) - niż te Domki w Słupsku.

po prostu nie jestem sobie w stanie wyobrazić docelowej grupy "inwestorow" w taki projekt.
  • Odpowiedz