Aktywne Wpisy

yourgrandma +97
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
kaszaamanna +1041
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz

Hej w ostatnim czasie pokończyłem kilka kursów wokół Analizy Danych (SQL, Excel, Statystyka, Access). Wiem, że pewnie wiele osób powie mi, że kursy to sobie mogę wsadzić gdzieś głęboko, ale chciałbym Was zapytać o radę jak mogę dalej poszerzać swoje kompetencje by mieć jakiekolwiek szanse na rynku pracy? Jak zweryfikować swój poziom umiejętności (SQL, Excel, Statystyka, Access), żeby ruszyć do innych tematów? Jak stworzyć ciekawe portfolio, które mogę dołączyć do CV? Będę wdzięczny za każdą poradę, miłego dzionka wszystkim :D
Za własne pieniądze bym nie polecał raczej. Czy czegoś mnie nauczyli? Oczywiście. Natomiast absolutnie po takim kursie nie czuje się przygotowany do zawodu.
@d-mol: w sensie, aplikowałeś już może gdzieś czy jeszcze jakby czujesz lęk przed tym?