Wpis z mikrobloga

#hotelparadise
Podnóżek totalna żenada tego odcinka. Ja rozumiem, że mogłaby się obrażać, gdyby Adrian opowiadał każdemu jak to jej nie j e ba ł czy co innego. A on opowiedział po prostu Alicji, że się całowali. Widać, że był przy tym szczery i szczęśliwy. Już pomijam fakt, że na luzie może to zobaczyć cała Polska, a księżniczka pretensje, bo ten powiedział o tym jednej osobie XD

Prawda jest taka, że gdyby Adrian prawdziwie podobał się Karolinie to sama by latała i mówiła o tym na prawo i lewo. Jak dla mnie ona się tego po prostu wstydzi i żałuje, ale nie samego pocałunku, tylko pocałunku konkretnie z Adrianem.

Ja uważam, że w związku powinna być intymność i nie powinno sie każdemu wszystkiego opowiadać, ale ta reakcja była tak przesadzona i żałosna XD
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sniezkakrolewna: Z punktu widzenia gry bardzo dobrze, że Adrian to rozpowiada. Jak trzeba będzie odpulić parę, która nie ma szans na relację romantyczną, to królewna będzie mogła spać spokojnie.
A najbardziej niezadowolona z tego, że Alicja to wypaplała, była Jagoda, która jest w pozornej parze z Adamem.
  • Odpowiedz