Aktywne Wpisy

ziomgaltestowy +70
Zatrudnili u mnie zoomera i to ile on p----------a kasy to głowa mała. Jego zycie idealnie opisuje konsumpcjonizm 21 wieku i "problemy" z jakimi młodzi się obecnie mierzą.
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w

dybers +10
#gielda Do czego używacie AI na giełdzie oprócz analizowania spółek? Ja ostatnio sobie zrobiłem agenta, który codziennie eksportuje csv z stock screenera TW. Lista zawiera smieciuchy, które danego dnia mocno padły. Potem dostaje krótki raport co to za spółka i dlaczego spadła. Znacie jakieś inne ciekawe zastosowania?

źródło: obraz
Pobierzźródło: images (8)
PobierzPs mam w------e w lewicę, przestan myslec e skrajonsciach. Obecnie w USA prawica ma 100% wladzy i robi speedrun r--------a kraju.
Prawica odpowiada tam za 9 z 10 kryzysow gospodarczych a niedlugo 10 z 11. Trzymajmy się faktów.
Wygrywają wybory dzieki ograniczonym ludziom jak ty na haslach zwiazanych
@jegertilbake: szczekanie o 'rusofilach' czy o 'faszystach' juz nikt poważnie nie traktuje, tylko ci co tak krzyczą myślą, że te słowa mają jakąś wagę. Ukrainofile też powoil zaczynają dostrzegać, że Ukraina to żaden miłujący nas kraj tylko kraj taki jak każdy inne - ma swoje interesy