Aktywne Wpisy

Drake1 +1
#strach #psychologia #film #horror #paranormalne #30plusclub #40plusclub
Tą fote zakonnicy demona z filmu conjuring, nie będę wrzucać, to możecie sobie w dupe wsadzić.
Co na was wywarło strach za młodych lat albo obecnie? pytanie w sumie do ludzi w wieku +30-40+
Dla mnie np takim koszmarem za dziecka a nawet teraz jakby o tym pomyśleć, był serial Twin
Tą fote zakonnicy demona z filmu conjuring, nie będę wrzucać, to możecie sobie w dupe wsadzić.
Co na was wywarło strach za młodych lat albo obecnie? pytanie w sumie do ludzi w wieku +30-40+
Dla mnie np takim koszmarem za dziecka a nawet teraz jakby o tym pomyśleć, był serial Twin
razdwatrzy55 +6

źródło: obraz
Pobierzźródło: images (8)
PobierzPs mam w------e w lewicę, przestan myslec e skrajonsciach. Obecnie w USA prawica ma 100% wladzy i robi speedrun r--------a kraju.
Prawica odpowiada tam za 9 z 10 kryzysow gospodarczych a niedlugo 10 z 11. Trzymajmy się faktów.
Wygrywają wybory dzieki ograniczonym ludziom jak ty na haslach zwiazanych
@jegertilbake: szczekanie o 'rusofilach' czy o 'faszystach' juz nikt poważnie nie traktuje, tylko ci co tak krzyczą myślą, że te słowa mają jakąś wagę. Ukrainofile też powoil zaczynają dostrzegać, że Ukraina to żaden miłujący nas kraj tylko kraj taki jak każdy inne - ma swoje interesy