Wpis z mikrobloga

@JAn2: do wyborów typ się zdąży wyrzec nawet własnego imienia i nazwiska

"jaaa Mentzen? szanowni państwo to są kolejne pomówienia pewnej grupy której na tym właśnie zależy żeby moje słowa przeinaczać i zakłamywać"
  • Odpowiedz
@Jah00: Pewnie przyszedłeś oświecić ludzi, że Mentzen mówił o idealnym świecie a nie żyjemy w idealnym świecie, więc chciałby płatnych studiów ale ich nie chce, bo choć w idealnym świecie by je wprowadził bo je chce to w realnym świecie ich nie wprowadzi bo nie chce przez to że konstytucja zabrania?

Takie fikołki już widziałem.
  • Odpowiedz
@JAn2: Od tygodnia konfederaci chodzą po telewizjach i radiach broniąc twierdzenia że studia mają być płatne a tu jednak mają być niepłatne... Rozłam w konfederacji?
PS. czekam na codzienny spam konfopisiarzy o trzaskowskim zmieniającym zdanie co 5 minut
  • Odpowiedz
@JAn2: Mentzen mówił w wywiadzie, że w jego idealnym świecie studia są płatne i dodał do tego, że nie zamierza w Polsce tego wprowadzać. Trzeba rozróżniać marzenia od realnych możliwości. Jakby mógł to pewnie by wprowadził, ale Polska nie jest gotowa na to, więc się nie musicie martwić trolle
  • Odpowiedz
bo choć w idealnym świecie by je wprowadził bo je chce to w realnym świecie ich nie wprowadzi bo nie chce przez to że konstytucja zabrania?

Takie fikołki już widziałem.

@Tasde: Tak, bo po to by wprowadzić płatne studia by to miało sens to najpierw musi być spełnionych szereg warunków, np. trzeba zmienić konstytucję, ale nie tylko bo szereg innych ustaw też. Dlatego Mentzen nie ma tego w programie i
  • Odpowiedz
@Jah00: Chłopie, ale nikt nie mówi co Mentzen ma w programie i też nikogo to w sumie nie obchodzi.
To jest standardowy fikoł konfy, wygłaszać swoje poglądy a jak się ktoś dowali, to się srać, że przecież tego nie ma w programie (a potem jeden dureń z drugim i tak powiedzą publicznie, że program jest tylko dla elektoratu a robić będą rzeczy których w programie nie mają).
Czyli co, Mentzen
  • Odpowiedz
nikt nie mówi co Mentzen ma w programie i też nikogo to w sumie nie obchodzi.

@Tasde: Otóż to. Sam to nieświadomie przyznałeś. Chodzi o to by załatwić Mentzena, a nie o to by coś zmienić na lepsze w Polsce.

wygłaszać swoje
  • Odpowiedz