Aktywne Wpisy

midnight +61
Po prawie 15 latach prób, udalo mi się w końcu zawieść brata na odwyk do szpitala na detoks. Musiał być trzeźwy na izbie przyjęć, więc miał juz takie delirium, że na wózku go wiozłem, nie życzę najgorszemu wrogowi takich doświadczeń jakich doświadczyłem przez te wszystkie lata, zobaczymy co bedzie. #alkoholizm

misieg +302
źródło: temp_file4404462616637368697
Pobierz

https://streamable.com/htiy8q
#neuropa #4konserwy #konfederacja #polityka
"jaaa Mentzen? szanowni państwo to są kolejne pomówienia pewnej grupy której na tym właśnie zależy żeby moje słowa przeinaczać i zakłamywać"
@Jah00: jeśli konfiarz pyta czy ktoś jest głupi to już naprawdę ten świat upadaXD
Takie fikołki już widziałem.
PS. czekam na codzienny spam konfopisiarzy o trzaskowskim zmieniającym zdanie co 5 minut
@Tasde: Tak, bo po to by wprowadzić płatne studia by to miało sens to najpierw musi być spełnionych szereg warunków, np. trzeba zmienić konstytucję, ale nie tylko bo szereg innych ustaw też. Dlatego Mentzen nie ma tego w programie i
To jest standardowy fikoł konfy, wygłaszać swoje poglądy a jak się ktoś dowali, to się srać, że przecież tego nie ma w programie (a potem jeden dureń z drugim i tak powiedzą publicznie, że program jest tylko dla elektoratu a robić będą rzeczy których w programie nie mają).
Czyli co, Mentzen
@Tasde: Otóż to. Sam to nieświadomie przyznałeś. Chodzi o to by załatwić Mentzena, a nie o to by coś zmienić na lepsze w Polsce.