Wpis z mikrobloga

• 543
@gbsh: To ten Oskar Snajperski co go policja ze szkoły zgarnęła? Taka tuza intelektualna na miarę Zajączkowskiej cze Berkowicza na zaorała Holownie xF
  • Odpowiedz
@gbsh: Hołownia wyszedł na pajaca i wpadł w niekontrolowane emocje. Chyba dostał PTSD jak mu głowę do kibla w szkole wkładali. Jeszcze trochę prowokacji i się taki zły zrobi że pojedzie do Moskwy i serio Putlera w ziemię wgniecie xD
  • Odpowiedz
  • 59
@tomasz-kalucki @Basiura89 @kawior2007 @FoolyKewly tak zaorał że jakiś sekciarz zamiast pokazać cała konfrontację - musi przez 10 minut tłumaczyć istotę tego zaorania żeby w między czasie pokazać pocięte 3 minuty z 9 minutowego nagrania xd

I to g---o ma 13k łapek w górę. Elektorat konfederacji jest głupszy niż PiSu - a to już nie lada osiągnięcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@depechak: Dzięki. Dopiero to zobaczyłem. Serio, dzieciak został przeżuty i wypluty. Hołownia nie zostawił mu żadnych złudzeń. Nie wiem jak tępym trzeba by być żeby obstawać przy tym, ze to Hołownia tu poległ. XD
  • Odpowiedz
@gbsh: Ja mam wrażenie, że te wszystkie filmy z zaoraniem kogoś to jeden wielki mit aby wpływać na widzów na yt zwłaszcza młodych, zero merytoryki tylko zaorać, jak tak chcą orać to niech na pole idą xD
  • Odpowiedz