Wpis z mikrobloga

Hard to swallow pills: Kiedy jesteś chłopcem wierzysz w korwinizmy, a Zandberga wyzywasz od komuchów. Kiedy dorastasz i stajesz się mężczyzną zaczynasz rozumieć, że Korwin bredził od zawsze i to Zandberg, choć ma swoje wady, jest dużo bliżej prawdziwego życia i realnych rozwiązań na trapiące nas problemy.

#polska #polityka #zandberg #4konserwy #neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #wybory #nieruchomosci
aei9077 - Hard to swallow pills: Kiedy jesteś chłopcem wierzysz w korwinizmy, a Zandb...

źródło: 4f2e86797650bc6ddff66b242510bdd24c38d7f0c711b22cbceb7f69e9071d9f

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aei9077: jedna z głównych różnic między Zandbergiem a populistami typu Mentzen, zawarta jest w jego słowach - "Zawsze wydawało mi się, że polityk nie jest od tego, aby dopasowywać się do sondaży, robić jak najbardziej obłym, ale by przekonać wyborców do swoich poglądów". Dlatego Zandberg będzie w wyborach zjawiskiem marginalnym, bo maupy nie chcą myśleć, maupy chcą czuć.
  • Odpowiedz
że Korwin bredził od zawsze

tak

> Zandberg, choć ma swoje wady, jest dużo bliżej prawdziwego życia i realnych rozwiązań na trapiące nas problemy.

nie
@aei9077:
  • Odpowiedz
@langer: Czy ja napisałem "poproszę o opinię sfrustrowanej, źle wyedukowanej osoby o waskich horyzontach na temat tego co sądzi o socjaldemokracji"? Przeczytaj mój komentarz jeszcze raz.

Poprosiłem konkretnie o postulaty komunistyczne, nie wyjeżdzaj mi ze swoją opinią bo mam ją w poważaniu.
  • Odpowiedz
pierdół, że wszystko czego nie lubi to lewica

@aei9077: Bo nie ma pośrednich stanów pomiędzy soc-demokracją a libertarianizmem. Są różne odcienie lewicowości i różne odcienie prawicowości ale nigdzie się nie przenikają.
  • Odpowiedz
@aei9077: Niezbyt przepadam za lewicą, ale według mnie to jest kryminalne jak taki polityk ma tak niskie poparcie. W pierwszej może i na niego zagłosuję. Btw z ciekawości sprawdziłem też Zajączkowską, bo mi mignęła na stronie z myślą "dam sobie rękę uciąć, że w większości będzie miała manipulacje". Ręka nienaruszona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
MeandrycznaMonaterka - @aei9077: Niezbyt przepadam za lewicą, ale według mnie to jest...

źródło: Zandberg

Pobierz
  • Odpowiedz
@aei9077: a małpy dalej nie dały jednego argumentu za tym że Zandberg to komuch.
Nawet im sie nie chciało wkleić zdjęcia młodego Zandberga w koszulce z Marksem ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz