Wpis z mikrobloga

hej, czy ktoś z was korzysta z eksiegowosci infakt w banku santander? Zastanawiam sie nad dedytkowanym ksiegowym, polecacie? Mam JDG, 15% ryczałt, 1 faktura w miesiącu do wystawienia. Zus, dochodowy i vat do ogarnięcia. #infakt #santander #ksiegowosc
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Marmielmech: Z czystej ciekawości, ile to kosztuje? Pewnie sporo żeby i bank zarobił, i biuro, i pewnie jeszcze biedny księgowy na końcu drabinki :) (A w razie czego to każdy powie, że kto inny winny)
  • Odpowiedz
  • 0
@4mja: aktualnie na stronie santander jest 189zl netto, ale nie wiem czy to ostateczna cena. Wiem że ktoś korzystał z takiej księgowości w mBanku i był zadowolony, więc mam nadzieję że ktoś się odezwie i da znać jak to wygląda z infakt & santander :)
  • Odpowiedz
@Marmielmech: Mam u siebie zintegrowane konto Sandandera z inFaktem i działa poprawnie (trzeba odświeżać "autoryzację" co 2 miesiąc bodajże). Też jestem na ryczałcie, u mnie takie połączenie (Infakt z księgowym i podpięty rachunek firmowy Santandera) spisuje sie idealnie od 4 lat. Biorąc tą usługę przez bank, dostają pewnie po prostu jakąś prowizje od inFakt.

Nie wiem czy tam dostaniesz zniżkę czy właśnie oni ją przytulają, jak chcesz link z rabatem
  • Odpowiedz