Aktywne Wpisy

Przemyślenia z d--y:
- 2035r jest realny do przesiadki na EV biorąc pod uwagę tempo rozwoju EV. Samochody elektryczne praktycznie dorównują już spalinowym na trasie a busy na międzynarodówce prawdopodobnie zostaną zamienione na ciężarówki bo i tak unia chce tachografy i bezpieczeństwo a nie przeładowane busy latające 30h bez przerwy dla kierowcy
- EV to nie tylko klimat, to przede wszystkim niezależność od sytuacji geopolitycznej i soczku z dinozaurów którego nie mamy
- Coraz więcej
- 2035r jest realny do przesiadki na EV biorąc pod uwagę tempo rozwoju EV. Samochody elektryczne praktycznie dorównują już spalinowym na trasie a busy na międzynarodówce prawdopodobnie zostaną zamienione na ciężarówki bo i tak unia chce tachografy i bezpieczeństwo a nie przeładowane busy latające 30h bez przerwy dla kierowcy
- EV to nie tylko klimat, to przede wszystkim niezależność od sytuacji geopolitycznej i soczku z dinozaurów którego nie mamy
- Coraz więcej
Traxa +6
Cześć. Pytanie skierowane do kobiet bardziej. :)
Na dniach mam zamiar oświadczyć się dziewczynie. Jak miałem z 8 lat, to na Demotywatorach widziałem jak ktoś otwiera oryginalne kinder-jajko, podmienia zabawkę na pierścionek i trzeba delikatnie podgrzać czeko i połączyć na nowo dwie połówki. Na sreberko też był jakiś sposób. I tak gdyby nic kupić parę jajek i usiąść przy filmie i zajadać czekając na otwarcie tego wlasciwegoo.. nie chce oklepanych wyjazdów nad
Na dniach mam zamiar oświadczyć się dziewczynie. Jak miałem z 8 lat, to na Demotywatorach widziałem jak ktoś otwiera oryginalne kinder-jajko, podmienia zabawkę na pierścionek i trzeba delikatnie podgrzać czeko i połączyć na nowo dwie połówki. Na sreberko też był jakiś sposób. I tak gdyby nic kupić parę jajek i usiąść przy filmie i zajadać czekając na otwarcie tego wlasciwegoo.. nie chce oklepanych wyjazdów nad

źródło: image
PobierzZbyt wielka i zbyt głupia ta wasza propaganda, żeby nie widzieć, że Konfa komuś bardzo przeszkadza i ten ktoś wywala dużą kasę, żeby ich oczernić.
Tak trzymać, "fachowcy od propagandy"...
Szkoda tylko, że do programu się nikt nie odnosi i nie porównuje z resztą bandy czworga, ich wałkami i przekrętami, kłamstwami, okradaniem i dzieleniem narodu itp.
Tylko rozwalenie tego układu może Polsce pomóc.
Konfa nie jest idealna ale tylko ona obecnie jest spoza bandy czworga.
Nadal antyszczep to ten bez preparatu na covida, ale ze wszystkimi pozostałymi szczepieniami czy coś już się zmieniło?
Poza tym zapomniałeś się odnieść do treści.
@velmar: ponownie - wszyscy jedynie cytują Sławka XDDDD
@Cypherspeed: otóż to, @velmar to najgłupszy szur na tym portalu xD
Dobrze wam idzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@velmar:
źródło: e2f94e0e6663025068abcb3348202110ccbdcacb1143cf1a773d8a66f2ce1817
Pobierz@velmar: Chłopie, od co najmniej miesiąca (bo dalej mi się nie chciało scrollować) komentujesz tylko znaleziska i wpisy związane z konfunią. Nikt cię nie musi do niczego przekonywać, jesteś zwyczajnym sekciarzem.
To źle sprawdziłeś.
@velmar: widać dopiero wczoraj się urodziłeś że twierdzisz że konfa jest spoza tej bandy czworga która właściwie od dawna nawet nie ma podstaw do istnienia
Głosowanie na tych samych od 89 roku i oczekiwanie innych rezultatów to głupota, a to właśnie sugerujesz.