Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +11
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +87
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

źródło: image
PobierzZbyt wielka i zbyt głupia ta wasza propaganda, żeby nie widzieć, że Konfa komuś bardzo przeszkadza i ten ktoś wywala dużą kasę, żeby ich oczernić.
Tak trzymać, "fachowcy od propagandy"...
Szkoda tylko, że do programu się nikt nie odnosi i nie porównuje z resztą bandy czworga, ich wałkami i przekrętami, kłamstwami, okradaniem i dzieleniem narodu itp.
Tylko rozwalenie tego układu może Polsce pomóc.
Konfa nie jest idealna ale tylko ona obecnie jest spoza bandy czworga.
Nadal antyszczep to ten bez preparatu na covida, ale ze wszystkimi pozostałymi szczepieniami czy coś już się zmieniło?
Poza tym zapomniałeś się odnieść do treści.
@velmar: ponownie - wszyscy jedynie cytują Sławka XDDDD
@Cypherspeed: otóż to, @velmar to najgłupszy szur na tym portalu xD
Dobrze wam idzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@velmar:
źródło: e2f94e0e6663025068abcb3348202110ccbdcacb1143cf1a773d8a66f2ce1817
Pobierz@velmar: Chłopie, od co najmniej miesiąca (bo dalej mi się nie chciało scrollować) komentujesz tylko znaleziska i wpisy związane z konfunią. Nikt cię nie musi do niczego przekonywać, jesteś zwyczajnym sekciarzem.
To źle sprawdziłeś.
@velmar: widać dopiero wczoraj się urodziłeś że twierdzisz że konfa jest spoza tej bandy czworga która właściwie od dawna nawet nie ma podstaw do istnienia
Głosowanie na tych samych od 89 roku i oczekiwanie innych rezultatów to głupota, a to właśnie sugerujesz.