Wpis z mikrobloga

@bartd: Chciałbym napisać na Mur Chiński i PDW, ale chyba nie ten czas. Chociaż Patrol i Prius co trafia raz do jednego raz do drugiego świadczy, że chłopaki są dobrzy w te klocki @wiesniakzdziuryzabitejdeskami @eSUBA94 bardziej wie, ale ona jak już to córka. Chyba coś 17 lat różnicy jest, bo ktoś to badał, ale on dalej sprzedaję historię, że 10 lat jest. Poza tym to ona wygrała los
  • Odpowiedz
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: https://www.pudelek.pl/jozef-wojciechowski-i-jego-kobiety-dwa-malzenstwa-zwiazek-z-uczestniczka-dam-i-wiesniaczek-taki-milioner-to-skarb-zdjecia-6799884397869568g Te panie, bo są 2 wymienione, obecna i ex, bardziej duszę diabłu przehandlowały. Dla mnie pani Kasia podobnie jak wcześniej pani Kamila wiedziały w co idą? i dlaczego? Choć pani Kamila została po nim matką i raczej jak mu cześć chyba w M.M. słabo odpowiedział. Chyba miał ból, że ona go po latach dorwała z kamerką mini firmy sony, ona jest wolna od jego nagrań, ma córkę, odpowiednio
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: to był taki trochę prześmiewczy z tego co kojarzę wpis ale pięknie wykalkulowane - czy siedzieć ze starym dziadem czy nie, nie wiemy też czy miała wcześniej partnera, może zwyczajnie ma pecha do związków więc jest jej prościej to zaakceptować co jest teraz
  • Odpowiedz
@eSUBA94: Ja mam zdanie, że jej już nie wypada z nim nie być. Bo po nim panu 50 lat+ sama mając te 30 lat z hakiem zostają panowie w Ciechocinku po 70 roku życia co może i majętni, ale raczej niewiele z ich prime zostało. Sam znam historię kobiety rocznik chyba 1985 co z panem rocznik 1955 ma syna, chyba 2009 rok nawet, ale jej rekord to pan z rocznika
  • Odpowiedz
@eSUBA94: Może tak być. Choć pewnie o sprawy majątkowe poszło. Dziedziczenie po mamie Halinie itd. Halina mama to nie wiem czy to nie ty wrzucałeś miała % razem z Kamilą w klocku? Pewnie 100k USD Kamili tak na szybko, czyli coś znając życie około 400k PLN to jej oddał za % domu. Mama Halina przepisała mu swoje 1/3, choć mógł być inny ułamek i brat został z niczym. Zachowek jest,
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: w tamtych latach za mieszkanie z wielkiej płyty w Kielcach to tak ze 90k max by dostała - jeśli budynek jest ocieplony i w miarę wyremontowany, ewentualnie mieszkanie + garaż
wtedy gdy on budował dom był jakoś 2009 rok jeszcze ceny znośne były
  • Odpowiedz
@eSUBA94: Stąd pewnie dobry syn taki warunek postawił przy budowie domu. Mama dostaniesz kąt za miastem u mnie. Będzie opieka. Jednak musisz mieszkanie sprzedać. Dorzucimy do budowy domu. Nie nam chyba oceniać czy mama karmiona pizzą miała dobrze czy nie, bo może to była jedyna poważna kobieta w jego życiu, co jeszcze umiała coś zrobić, aby on był w miarę grzeczny i miły dla ludzi np.
  • Odpowiedz
Mnie najbardziej zastanawia co grubas robi i jak na tym świetnie przy okazji prząże, że mimo inflacji zmiany cen paliw, masowych zwolnień i zamykania firm ten grubas niczym się nie przejmuje. Żyje jak żył i już gada o zmianie tesli na coś innego. W ogólę wręcz nie ma u niego tendencji oszczędzania "bo jest ciężko". Chłop żyje coraz lepiej, coraz więcej wyjazdów... W jaką On się niszę wepchnął, że niczym się nie
  • Odpowiedz
@OmandrenowyRycerz01: on na tą teslę długo zbierał tak całkiem serio
napisałbym że GTW serwis to pralnia ale chyba jednak nie, prędzej ta firma budowlana andrzeja to pralnia, jego żona ma salon sukni ślubnych
  • Odpowiedz