Wpis z mikrobloga

Ludzie co weszli w gaming przed którym wszyscy ostrzegają i zaskoczeni że cd projekt pęka w pół XD #gielda
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@StdPtr: nigdy nie bylo ostrzegania.... zresztą kto tylko chce trzymac hajsu dlugo ma to w dupie bo wie ze w premiere bedzie po 400zl znowu dzisiaj mocna spadki jutro pewnie odbicie. I mozna sprzedac i poczekax chwile na nastepne spadki potem dokupic
  • Odpowiedz
@Odki jak tak mówisz to nie rozumiesz giełdy, spadek to będzie właśnie w dniu premiery. Oczekiwania już ją są zdyskontowane w cenie, jak widać nie jest za różowo po ostatnich trailerach, wątpię że będzie lepiej, to już nie to samo co było przed cyberpunkiem. Polską giełdą jest uzależniona wachaniami z różnych stron, ja tutaj nie próbował bym iść metodą analizy fundamentalnej dla tej spółki. Mamy ciągle brak inwestorów zagranicznych na WIG20
  • Odpowiedz
  • 0
@BrakWolnegoLoginu: @Odki to chyba inne tagi przeglądamy bo widziałem wiele osób które mówią żeby trzymać łapy z dala od gamingu, sam do nich należę mimo że sporo na nim zarobiłem. Zobacz chociażby Drago, Farm 51, 11 bit czy CD projekt - rośnie pod nic i spekulacje a potem są wyniki lub premiera i pęka bańka. A to tylko przykłady z naszego podwórka
  • Odpowiedz
@SzarakGieldowy: nie musisz przed ostatnio premiere wieska i cybera zarobilem ponad 200% tego co wkladalem przez 2 lata tak samo jak trump wygral nakupowalem Polskiej zbrojeniowki i te wszystkie ANALIZY mozna było sobie wsadzic w dupe xD
  • Odpowiedz