Aktywne Wpisy

okoboji +147
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
Urośnij do 190 to może 30 letnia szczurzyca cię zaakceptuje xD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill

źródło: Gm7IGUQWAAAp3sp
Pobierz@paluszki_rybne: i nie lubią też się wiązać nieruchomością w jakimś konkretnym miejscu. Wolą elastyczność jaką daje wynajem mieszkania ( ͡° ͜ʖ ͡°) (ps. Piróg, ten tancerzyk z you can dance kiedyś tak serio powiedział. Nie ma swojego mieszkania, a kasę wydaje na ciuchy i podróże)
Mieszkania nie są do mieszkania. Według PSLu to wehikuły inwestycyjne.
Kase maja ludzie, ktorzy pracowali i oszczedzali.
Mlodzi moga dostac kase od rodzicow.
Większość moich znajomych nawet olała oszczedzanie bo realnie nie ma sensu. Powiedzmy ze nawet stracisz te 10lat ciułają każdy grosz na wkład własny, nie poddasz się po tym jak inflacji 2x cię w tym czasie wyzeruje, jakimś cudem będziesz miał
Nie jest tajemnicą, że w Polsce absolutnie każdy musi mieć wyższe wykształcenie, więc ludzi na rynek pracy wchodzą dopiero w okolicy 26 roku życia.
@jamajskikanion ja kupiłem w wieku 24 lat (za własne pieniądze, bez żadnego spadku, z lekka pomocą rodziców, ale to już przy wykończeniu)
@Pavulon12345: honk honk pajacu, który z podstaw piramidy Masłowa robi wehikuły inwestycyjne
@kowalzmetina: w tym kraju nowymi autami jezdza tylko przedsiebiorcy i emeryci. bo tak prawo podatkowe jest skonstruowane, ze normalnemu czlowiekowi sie nie oplaca niewypierdziana tapicerka.