Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 23
@Xinnoth: no właśnie najlepsze że pytanie nie jest wcale kontrowersyjne i trudne a mentzen i tak nie potrafi na nie odpowiedzieć xD
  • Odpowiedz
@Znnn: „5 konfy” wymaga dłuższego wyjaśnienia i tłumaczenie tego po raz setny wypada po prostu niekorzystnie, bo jak nawet udzieli im się wyjaśnień dziennikarze TVN/GW/TVP odpowiadają formułka „to zmienił Pan poglądy?” gdzie takie pytanie nie ma sensu. Tym bardziej na jakiś Ad-hoc pytaniach w formule krótkiej wypowiedzi, gdzie ten temat jest wałkowany non stop 6 lat Xd i potem dziwią się że Mentzen rozmawia z Rymanowskim a nie z jakimiś
  • Odpowiedz
@Xinnoth: tłumaczenie piątki mentzena sprawia że jest ona jeszcze gorsza; a co do tego że temat jest maglowany przez 6 lat - czy mentzen przez ten czas zmienił poglądy? Jeśli tak to wystarczy o tym powiedzieć, jeśli nie to znaczy że temat jest dalej aktualny
  • Odpowiedz
@gandalf_rzulty: a potem się okazuje, że ich "rzetelny research" odnośnie 5 konfederacji pochodzi z "niewyrwanej z kontekstu" analizy Okopress. Podrzucę Tobie linka od razu do całego wykładu (którego i tak nie obejrzysz ani nie zrozumiesz patrząc jaki jesteś łebski) jakbyś chciał jednak się dowiedzieć co tam jest powiedziane: https://www.youtube.com/watch?v=ev1YBU86aHU

Wierz dalej w rządy Tuska, niczym się nie różnisz od fanatyków PiSu którymi równie mocno gardzisz co wyborcami Mentzena (ʘ
Xinnoth - @gandalf_rzulty: a potem się okazuje, że ich "rzetelny research" odnośnie 5...
  • Odpowiedz
a potem się okazuje, że ich "rzetelny research" odnośnie 5 konfederacji pochodzi z "niewyrwanej z kontekstu" analizy Okopress. Podrzucę Tobie linka od razu do całego wykładu (którego i tak nie obejrzysz ani nie zrozumiesz patrząc jaki jesteś łebski) jakbyś chciał jednak się dowiedzieć co tam jest powiedziane: https://www.youtube.com/watch?v=ev1YBU86aHU

Bo Ty wiesz czy ja czytałem Okopress czy co innego XD

Oglądałem wystąpienie Memcena jeszcze z Korwinem, na którym wyraźnie tłumaczyli, że tylko taki "chwyt marketingowy".
  • Odpowiedz
@gandalf_rzulty: wmawiaj sobie, że coś rozumiesz zamiast posłuchać całości - posądzać Mentzena to możesz o cynizm albo wyrachowanie, albo o bycie drewnianym albo autystycznym - ale nie przekręcaj w chórku z Dobrosz-Oracz i swoimi idolami tej wypowiedzi bo to osiąga już maximum żenady.

No to niech rozliczają i wsadzają ich do tego więzienia - ja nie widzę w tym żadnego problemu.
  • Odpowiedz