Aktywne Wpisy

Chlebek_Pyszny +183
Jestem zdziwiony, dosłownie pierwszy raz w życiu rodzice, którzy są strasznie pro PO n----------a na Tuska, że niczym nie różni się od Kaczora xDDD Przecież ta afera wręcz r---------i koalicję jak i całe PO jak tak dalej pójdzie xDD
#kpo
#kpo

Teuvo +11
gniazdo ładowania w telefonach powinno być na górze nie na dole
przecież jak się używa telefonu podczas ładowania to zawsze góra skierowana jest w stronę gniazdka
dlaczego od 40 lat robią to źle
przecież jak się używa telefonu podczas ładowania to zawsze góra skierowana jest w stronę gniazdka
dlaczego od 40 lat robią to źle

Chciałbym wziąć internet mobilny do domu. Prawdopodobnie będzie to Tmobile, chociaż jeszcze na 100% nie zdecydowałem.
Pytanie mam do osób bardziej obeznanych w temacie. Do wyboru są opcje z routerem wewnętrznym, albo zestawem ODU-IDU. Czy jest jakikolwiek sens wzięcia zestawu ODU-IDU jeśli nie planuję wystawiać anteny na zewnątrz budynku?
Czy antena ODU zbiera lepszy sygnał niż zwykły domowy router 5G?
I czy jak mam rozumieć 3 dodatkowe karty SIM albo eSIM? Oprócz internetu bez limitu który bym wrzucił do
Numer chyba jeden masz ten sam, na każdej sim ale
Sprawdziłem i numery na każdej karcie z planu są te same, ewentualnie mozesz dokupić inny dodatkowo
Router 5G
Mieszkam w dużym mieście, na telefonie jak sprawdzam speedtest'a to mi pokazuje około 50mbit/s na 5G
źródło: 5884b07a14e67
PobierzObecnie mam trzy numery w njumobile, czy dałoby radę jeszcze dwa pozostałe tam przenieść żeby mieć wszystko w jednym pakiecie? Wiesz może jakie są tego koszty?
źródło: cfed95a0eeb63
Pobierz