@browarosss12: Ja nie mam, ale widzę różne nietypowe konta zmobilizowane xD Jak chcą rozliczać "gdzie zawiadomienie" może liczą, że Olo da sie podpuścić i wrzuci na dowód całość żeby nietypowy mógł sobie wszystko przeczytać. Ale ogólnie to te same niezbyt bystre osoby jak pissowiec39 ramzes czy ten dziwak blecavem i inni którzy jak rudy pozwał Ola to pisali, że tak to sie robi, ze pozamiatane że skończyło sie gwiazdorzenie. Tytani
@William2290: ten bellaca to jest moim zdaniem najbardziej inteligenta akcja lateksow. Chłop czy tam baba (bo raz się pisze tak raz tak) cisnął po olo, potem ogłosił zmianę stron i ok.
Ale dziwnym trafem najbardziej atencyjny pet tagu przy każdej okazji Belle wyzywa. Wszystkich innych zbywa durnymi haselkami ale Belle musi atakować jakby samo bielsko miało się zawalić. Bardzo sprawa śmierdzi dla mnie.
Ciężko się słucha tego pajaca, ale według mnie film nie jest montowany i wymiana zamków jest lipnym żartem. Czyli zielona gnida dalej może sobie pałaszować domek. Świetnie....
@lofix: Ależ mi się ciśnienie podniosło jak zobaczyłem jak zielony tam buszuje jak u siebie. Jak to jest w ogóle możliwe ukradł majorowi kanał Teraz buszuje po domu nieboszczyka. I jeszcze bezczelnie mówi zamykając furtkę że jemu taka Chata niepotrzebna. Śmiechu warte
Ale dziwnym trafem najbardziej atencyjny pet tagu przy każdej okazji Belle wyzywa. Wszystkich innych zbywa durnymi haselkami ale Belle musi atakować jakby samo bielsko miało się zawalić. Bardzo sprawa śmierdzi dla mnie.
Ciężko się słucha tego pajaca, ale według mnie film nie jest montowany i wymiana zamków jest lipnym żartem. Czyli zielona gnida dalej może sobie pałaszować domek. Świetnie....