Aktywne Wpisy

Blaskun +9

cześć wykopowicze! 🌟 właśnie przeczytałem świetny artykuł na rocketjobs.pl o klauzuli RODO w CV na 2025 rok, i chciałem się tym podzielić, bo temat, jak się okazuje, jest ważniejszy, niż niektórzy z nas myślą. 🧐
kiedy aplikujemy na nowe stanowisko, pamiętamy o profesjonalnym i atrakcyjnym CV, ale klauzula o przetwarzaniu danych osobowych? no właśnie! to nie jest tylko papierologia, to kluczowy element chroniący nasze dane i pozwalający pracodawcy na ich legalne przetwarzanie. co
kiedy aplikujemy na nowe stanowisko, pamiętamy o profesjonalnym i atrakcyjnym CV, ale klauzula o przetwarzaniu danych osobowych? no właśnie! to nie jest tylko papierologia, to kluczowy element chroniący nasze dane i pozwalający pracodawcy na ich legalne przetwarzanie. co

źródło: temp_file1405643035010460636
Pobierzźródło: temp_file3230298118351375437
Pobierz@cicha_pacha mięso? A w zyciu..! To jest absolutnie wykluczone, no chyba ze po moim trupie..
Rozpiera mnie duma na myśl o tym, ze ja juz ze nawet nie pamietam smaku mięsa, bo tak dawno go nie jadłem - dasz wiarę? xD
Mięsko pyszne
Bon appétit :)
Z punktu biologicznego to jest normalne zwierzę,które tak samo trzeba z-----c i wypatroszyc
@KrowkaAtomowka: na podstawie pozornie oczywistego żartu, który jednak okazał się być do tego stopnia nieśmieszny, ze dales się na niego nabrać.