Aktywne Wpisy

Wiskoler_double +91
#szczecin #oknonaprzystanek #nikotynizm #uzaleznienie #p-------y
Następny gostek przyłapany na paleniu na przystanku, szósta rano a ten kopci jak lokomotywa. Aż się ciemniej zrobiło. Idź sobie śmierdzieć gdzieś indziej, a nie ludkom na przystanku śmierdzisz.
Temperatura przystankowa dwanaście koma pięć stopnia według Niejakiego Celsjusza, wilgotność siedemdziesiąt cztery procent.
Następny gostek przyłapany na paleniu na przystanku, szósta rano a ten kopci jak lokomotywa. Aż się ciemniej zrobiło. Idź sobie śmierdzieć gdzieś indziej, a nie ludkom na przystanku śmierdzisz.
Temperatura przystankowa dwanaście koma pięć stopnia według Niejakiego Celsjusza, wilgotność siedemdziesiąt cztery procent.
źródło: Obraz 2025-05-01 06-03-25
PobierzCo lepsze do samoobrony kickboxing czy muay thai?

@ElectroNICK: Nope. jedyne co wzial to mozliwosc jej uzytkowania. Ona nie jest chlopa :)
Jakby byla mozliwosc ze jest to bym dawo temu juz mial.
@ElectroNICK: Jestes jej wlascicielem czy tylko masz prawo uzywania? To ogromna roznica.
@Bondar: I dokladnie o to mi chodzi. I wlasnie dlatego mam to we dupie. Zbyt duze ryzyko.
@ElectroNICK: Albo dogadaja sie z deweloperem bo dzialki w dobrym miejscu.
Nie dam kilkanascie tys za cos co nie jest moje. Pomimo ze sam fakt posiadania dzialki jest bardzo
Po likwidacji ROD (wywłaszczenie pod inwestycje publiczne drogi itp) albo sprzedaż terenu deweloperowi przez gminę dostajesz ODSZKODOWANIE. Rzeczoznawca wycenia wszystko od trawnika, przez drzewka, szklarnię, taras i altanę. Niektórzy nawet na tym zarobili xD
Nikt
https://www.inlegis.pl/baza-wiedzy/wywlaszczenie-nieruchomosci/likwidacja-rod-w-zwiazku-z-realizacja-inwestycji-celu-publicznego/
@mentari: Za stary jestem zeby robic teraz technikum rolnicze. Zapomniales ze jakis czas temu sie przepisy pozmienialy i juz nie ma tak latwo? :PP
Chcesz ryzykowac? To ryzykuj. Jak czytam niektore opinie rzeczoznawcow (w roznych tematach) to jednak wole nie ryzykowac :)
https://chudzikowski.pl/czy-moge-kupic-ziemie-jesli-nie-jestem-rolnikiem/
Strasznie bojazliwy jesteś, ato o samego rodosa, to o rzeczoznawcę. Sprawdź mpzp RODosów które cie interesują czy są, jeśli tak to jakie przeznaczenie te tereny mają. W ten sposób można ograniczyć ryzyko potencjalnego wywlaszczenia. A nawet jakby to jest
Ogrodek mialby mi byc po to zeby w lato po robocie zamiast siedziec w chacie to se na powietrzu posiedziec. W weekend na caly dzien sie wywalic itp. No nie chce mi sie 20km dymac (ja nie mam auta a na rowerze jezdzic to zdrowie nie pozwala