Wpis z mikrobloga

via Wykop
  • 0
@CzikaKiri: to nie jest twoje uzurpatorze. Sam to wysrałem i wrzucałem kiedyś tam już.Nie kłam.A ogólnie :
Idź stąd,dość mnje zaszkodziłeś!!! Sypukcje mnje spadają. Wykopki wypisują do mnje :
" Przestań flirtować z tym [ tu są różnorakie określenia] albo robię unsuba".
I tak czynią ,bartoszu. Przez twoje machlojki i machinacje ,siewco kłamstw i oszczerstw.
  • Odpowiedz
  • 0
@bellacavem: Koboldy i Ciebie nękają za naszą przyjaźń? Dziwisz się temu? Zazdraszają nam rocznego "związku". Nie łam się, jesteś w tym tyg. z 6-7 osobą, która dostaje żądania zerwania kontaktów z Sheriffem Czikim. Z 4 osoby za samo lajkowanie moich kom. dostawały "pogróżki" i żądania czarnolistowania mnie. Kiedyś to wkleję na tag.

A przeróbka moja, ja ją 1 komu innemu ukradłem i wkleiłem! Nie masz do niej prawa!
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@CzikaKiri: to jest moja przeróbka. Jakieś taki mądry to znajdź to w swoim folderze ,kliknij ikonkę o informacjach o foto. Wyskoczy tobie data kiedy robiłeś tą przeróbkę, format ,itd. Zescreenuj toto z tą datą i wstawiaj tutaj.Porównamy ,cwaniaczku.
A jeśli chodzi o tych sekciarzy co to myślą,że będą mnje nakazywać z kim mam dyskutować,co pisać a co wrzucać - to s...m na nich. Pójdą sobie oni, to inni frajerzy sypukcję
  • Odpowiedz
  • 0
@bellacavem: A to może tą osobą, której to ukradłem, byłeś Ty. Mogło tak być - why not? Nie zmienia to faktu, że po 1 kradzieży na mnie prawa przeszły! Prawa autorskie na #kononowicz takie są, sprawdź regulamin! Podatek szoterski dla mnie się należy, potem Ci stawkę obliczę i wyślę fakturkę.
  • Odpowiedz