Aktywne Wpisy

Wykopaliskasz +47

Camuflash +4
#weganizn #wegetarianizm
Może mi ktoś wytłumaczyć jedną rzecz?
Weganie nie jedzą m.in jajek czy nie piją mleka krowiego. Ogólnie weganizm jest uzasadniany tym, że zwierzęta cierpią. Przecież jak się krowy nie wydoi to ona cierpi wtedy, a kury same znoszą jajka bo taka jest biologia, więc czym dla wegan jest uzasadniony brak jedzenia jajek i picia mleka?
Może mi ktoś wytłumaczyć jedną rzecz?
Weganie nie jedzą m.in jajek czy nie piją mleka krowiego. Ogólnie weganizm jest uzasadniany tym, że zwierzęta cierpią. Przecież jak się krowy nie wydoi to ona cierpi wtedy, a kury same znoszą jajka bo taka jest biologia, więc czym dla wegan jest uzasadniony brak jedzenia jajek i picia mleka?

źródło: 1000012228
PobierzIdź stąd,dość mnje zaszkodziłeś!!! Sypukcje mnje spadają. Wykopki wypisują do mnje :
" Przestań flirtować z tym [ tu są różnorakie określenia] albo robię unsuba".
I tak czynią ,bartoszu. Przez twoje machlojki i machinacje ,siewco kłamstw i oszczerstw.
A przeróbka moja, ja ją 1 komu innemu ukradłem i wkleiłem! Nie masz do niej prawa!
A jeśli chodzi o tych sekciarzy co to myślą,że będą mnje nakazywać z kim mam dyskutować,co pisać a co wrzucać - to s...m na nich. Pójdą sobie oni, to inni frajerzy sypukcję