Wpis z mikrobloga

@junior_battle: Boję się, że chodzi o walkę Najmana z Binkowskim w maju/w czerwcu w boksie, to co gadał Binkowski, w którymś wywiadzie. Binkowski chce zarobić. To wiadome. A Najman godząc się na boks, gdzie ta formuła go przerasta, mógł sobie zażyczyć dużych $$$, bo na tych zasadach nie wyjdzie;)
  • Odpowiedz
@GregoryCombat: Jak gość nie ma gdzie mieszkać, a podobno nie ma to chociaż chce bez kredytu, którego przy prawie naszego kraju pewnie nie dostałby, mógłby za te $$$ np. kupić, a nie wynająć mieszkanie i to nie kawalerkę na Białołęce. W Kanadzie ma dzieci, więc pewnie musi na nie płacić i jest po walce z Tomkiem Majewskim na jego osobę zapotrzebowanie to musi wmówić włodarzom federacji, że olimpijczykowi płaci się
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Ten gość którego tak nazwałeś to typ co walczył na IO w boksie zawodowym. Grał sporą nawet rolę w filmie z MR CROWE. Typ co walczył z ME w boksie zawodowym Cieślakiem. Nie wiem czy dalej mam wymieniać, czy już starczy? Lepiej zadaj sobie pytanie, kim jest Marcoń czy Cios? Marcoń przegrał z Lwem. Cios przegrał z FitDzikiem np. Pudzianowski to inna para kaloszy. Napisałem konkretnie, że jeśli ktoś
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Znajdź go i powiedz mu to w oczy. Słowa ważą. Ty widzę, że mega napinacz jesteś, ale merytorycznie to nic poprawnie nie umiesz w głowie ułożyć i później tu napisać. Ciekawe czy o Antku z KSW co ma na koncie udział w głowie powiesz, że jest degeneratem np.? A te życzenia to tacie czy kolegom składaj, bo w real life na 100 % na ty z tobą bym nie
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: moge temu menelowi napluć na mordę i c---a zrobi.

Antku z KSW co ma na koncie udział w głowie powiesz, że jest degeneratem

@Sylwiusz89: nie. Chłop o-----ł pewnie jakiegoś innego z branży więc w------e. Jeśli wyglądałby jak bezdomny menel to też bym tak
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Jak już tak kategoryzujesz ludzi to nawet nie bardzo wiesz co zrobił Antek. To trzymaj i poczytaj co zrobił-Chmielewski należał do grupy Krzysztofa M ps. "Bajbus" wchodzącej w skład grupy mokotowskiej. Jako gangster przybrał pseudonim "Antek". Zaangażowany był w napady, rozboje, morderstwa. W sierpniu 2005 r. brał udział w napadzie na dom Kazimierza B. w Puławach, bogatego handlarza walut. Razem z pięcioma innymi przestępcami dokonał rozboju, osobiście krępując gospodarza
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89 i c--j mnie interesuje co zrobił jakiś Antek czy bajbus xd menel dostanie 50k i będzie skakał z radości, że będzie miał za co chlac z kolegami z dworca centralnego przez następne miesiące. Pontifara to menago Natana i dlatego ma pisać scenariusz bo Mariusz zabronił poruszać pewnych tematów więc trzeba to obejść. Ty tego nie kumasz a piszesz mi o studiach xd ty ledwo podstawówkę z takim myśleniem skończyłeś.
Powiem
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Meneli to szukaj w swoim środowisku. Ewentualnie w odbiciu w lustrze, ale wcześniej idź do tego lekarza. A z tym dzieckiem to ile ty masz lat, 12 czy 13, że wszystko kończysz xd? A i nie pisz mi co sobie wsadzasz w odbyt, bo tu już przesada. A czekaj ja już wiem kto ty jesteś. Marek Mostowiak vel Kacper Ka co jest ciepły jak kaloryfer w zimie. Dobrą zagadkę
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: A i na Pana to trzeba mieć wygląd, $$$ i jakąkolwiek wiedzę, a ty nie masz nic, więc mieścisz się w kategorii, którą sam zaproponowałeś-człowieka z marginesu społecznego, bo nawet nie wiesz czego uczą w szkole podstawowej. Na 100 % nie takiego myślenia z PGR. O zachowaniu na studiach nie będę ci pisał, bo szkoła podstawowa to dla ciebie za wysokie progi jak na twoje koślawe nogi
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Akurat ty nie możesz z tym co sobą prezentujesz uważać się za człowieka zdrowego na umyśle. Nie wiem skąd taki pomysł masz, aby do takiej kategorii się dopisać. A idol ze sportów walki mój to np. David Tua, ale skąd ty to masz wiedzieć kto to jest, jak ty team natan marcoń czy inny adrian cios
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Naprawdę idź do lekarza, bo masz ze sobą problem. Co do czynności, którą lubisz robić, to pozostawię to bez komentarza. Niestety twoi pedagodzy i wychowawcy w szkole podstawowej może się bardzo starali, ale z pustego to i Salomon nie naleje...O opiekunach prawnych nie będę pisał, bo w twoim przypadku głupota i brak wychowania skądś pochodzą
  • Odpowiedz