Wpis z mikrobloga

@tulipana: @badreligion66
Poprzednim razem szkalowaliscie antyszczepionkowcow chociaż wyszło, że covid prz stał istnieć od tak i nikt o tym już nie mówi a wy nie wstydzicie się nawet swojego zachowania. Akcje na zlecenie, wysyp botów aż do wyczerpania budżetu. Jeśli robicie to za darmo to mi was szkoda.
Przed każdymi wyborami się uruchamiacie wyśmiewając każdego poza waszymi kandydatami..
Pełno jest takich cyklicznych akcji albo jednorazowych ale bardzo intensywnych.
Robicie to tak nieumiejętnie,
  • Odpowiedz
@Filjan: @Gieremek
No nie. Wygodnie wam było szufladkować osoby które opierały się wyłącznie obowiązkowemu szczepieniu na covid jako totalnych antyszczepionkowcow, jako niebezpiecznych dziwaków chociaż opory dotyczyły wyłącznie szczepionek w fazie testów. Temat tym bardziej był kontrowersyjny ze względu na skalę oszczerstw i machiny propagandowej.
A teraz porównajcie sobie współczesne podejście do covida a tej nakręcanej przez media histerii z 2020r.
Dlaczego nie zamykamy fabryk, lasów, szkół?
Bo to było idiotyczne od
  • Odpowiedz
@RachunekZaPrond-475zl: wypraszam sobie, ja dopiero teraz szkaluje antyszczepionkowcow. Póki konfa i wielki doktór menzetn nie opowiedzą się jasno za obowiązkowymi szczepieniami dzieci to dalej będę ich szkalować tak samo jak Palio Nawrockiego.
  • Odpowiedz
wypraszam sobie, ja dopiero teraz szkaluje antyszczepionkowcow. Póki konfa i wielki doktór menzetn nie opowiedzą się jasno za obowiązkowymi szczepieniami dzieci to dalej będę ich szkalować tak samo jak Palio Nawrockiego.

Na pewne choroby powinno się szczepić
  • Odpowiedz
covid nie przestał istnieć. Dlaczego kłamiesz?

@malinq: dawno temu zakończył karierę w mediach wiedzących koniec świata i rządzie tworzącym zakazy wstępu do lasu lub godziny dla seniorów.

Skoro nie widzisz różnicy to po co chodziłeś do szkoły
  • Odpowiedz
@RachunekZaPrond-475zl Ja się zastanawiam jak to jest z tym samodzielnym chłopskim rozumem, który nakazywał nie szczepić się na covid, ale już nie miał i nie ma zastrzeżeń do pigułek przypisywanych przez lekarzy na różne schorzenia, o których to ten wyzwolony, samodzielny rozum słyszy po raz pierwszy.
  • Odpowiedz
@RachunekZaPrond-475zl A poza tym jak to covid przestał istnieć w mediach? Jakich mediach? Przecież każdy szanujący się piewca chłopskiego, samodzielnego rozumu dawno wyłączył telewizor i włączył myślenie. To jak to jest z tym rozumem i mediami? Swoją drogą, to trzeba mieć bardzo duże odległości pomiędzy neuronami w mózgu aby uważać, że coś jest lub czegoś nie ma na podstawie zainteresowania medialnego.
  • Odpowiedz
@RachunekZaPrond-475zl po co te przytyki o mojej szkole którą skończyłem na długo przed covidem?

COVID przestał istnieć w mediach, bo ludzi bardziej interesowała wojna na Ukrainie, a nie dlatego, że choroba przestała występować
  • Odpowiedz
COVID przestał istnieć w mediach, bo ludzi bardziej interesowała wojna na Ukrainie, a nie dlatego, że choroba przestała występować

@malinq: twierdzisz, że pandemia była wynikiem zainteresowania? Ze restrykcje nie były potrzebne, maseczki idiotyczne? Bo to kwestia zainteresowania?
Uważasz, że śmiercionośny wirus jest tak samo groźny ale nikogo nie interesuje. Więc po co była panika, niszczenie gospodarki, wmawianie ludziom, że są szurami nie przyjmując szczepionki, oskarżanie ich o nadmiarowe zgony i
  • Odpowiedz
@RachunekZaPrond-475zl ale dlaczego próbujesz mi wkładać jakieś swoje brednie w usta. Czytaj to co napisałem, tu nie ma pola do nadinterpretacji.

Zadajesz mi te pytania jakby ja tę gospodarkę niszczył albo to popierał xD

A ja po prostu napisałem, że covid nie zniknął, a taka choroba dalej istnieje.
  • Odpowiedz