Aktywne Wpisy

heksengerg +209
źródło: temp_file4727355586165404252
Pobierz
njay +97
#kupujcopolskie
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą
źródło: temp_file3648473869005598583
Pobierz

źródło: temp_file4360422692584850572
PobierzPoprzednim razem szkalowaliscie antyszczepionkowcow chociaż wyszło, że covid prz stał istnieć od tak i nikt o tym już nie mówi a wy nie wstydzicie się nawet swojego zachowania. Akcje na zlecenie, wysyp botów aż do wyczerpania budżetu. Jeśli robicie to za darmo to mi was szkoda.
Przed każdymi wyborami się uruchamiacie wyśmiewając każdego poza waszymi kandydatami..
Pełno jest takich cyklicznych akcji albo jednorazowych ale bardzo intensywnych.
Robicie to tak nieumiejętnie,
@RachunekZaPrond-475zl: I słusznie. Przez takie zakały społeczeństwa wraca temat błonicy
No nie. Wygodnie wam było szufladkować osoby które opierały się wyłącznie obowiązkowemu szczepieniu na covid jako totalnych antyszczepionkowcow, jako niebezpiecznych dziwaków chociaż opory dotyczyły wyłącznie szczepionek w fazie testów. Temat tym bardziej był kontrowersyjny ze względu na skalę oszczerstw i machiny propagandowej.
A teraz porównajcie sobie współczesne podejście do covida a tej nakręcanej przez media histerii z 2020r.
Dlaczego nie zamykamy fabryk, lasów, szkół?
Bo to było idiotyczne od
@RachunekZaPrond-475zl: ja j---e, dalej nawet nie czytam xD
Na pewne choroby powinno się szczepić
@Kryspin013: mam takie samo podejście do waszych wyrywow
@malinq: dawno temu zakończył karierę w mediach wiedzących koniec świata i rządzie tworzącym zakazy wstępu do lasu lub godziny dla seniorów.
Skoro nie widzisz różnicy to po co chodziłeś do szkoły
COVID przestał istnieć w mediach, bo ludzi bardziej interesowała wojna na Ukrainie, a nie dlatego, że choroba przestała występować
@malinq: twierdzisz, że pandemia była wynikiem zainteresowania? Ze restrykcje nie były potrzebne, maseczki idiotyczne? Bo to kwestia zainteresowania?
Uważasz, że śmiercionośny wirus jest tak samo groźny ale nikogo nie interesuje. Więc po co była panika, niszczenie gospodarki, wmawianie ludziom, że są szurami nie przyjmując szczepionki, oskarżanie ich o nadmiarowe zgony i
Zadajesz mi te pytania jakby ja tę gospodarkę niszczył albo to popierał xD
A ja po prostu napisałem, że covid nie zniknął, a taka choroba dalej istnieje.