Wpis z mikrobloga

@Filjan: @Gieremek
No nie. Wygodnie wam było szufladkować osoby które opierały się wyłącznie obowiązkowemu szczepieniu na covid jako totalnych antyszczepionkowcow, jako niebezpiecznych dziwaków chociaż opory dotyczyły wyłącznie szczepionek w fazie testów. Temat tym bardziej był kontrowersyjny ze względu na skalę oszczerstw i machiny propagandowej.
A teraz porównajcie sobie współczesne podejście do covida a tej nakręcanej przez media histerii z 2020r.
Dlaczego nie zamykamy fabryk, lasów, szkół?
Bo to było idiotyczne od
  • Odpowiedz
@RachunekZaPrond-475zl: wypraszam sobie, ja dopiero teraz szkaluje antyszczepionkowcow. Póki konfa i wielki doktór menzetn nie opowiedzą się jasno za obowiązkowymi szczepieniami dzieci to dalej będę ich szkalować tak samo jak Palio Nawrockiego.
  • Odpowiedz
wypraszam sobie, ja dopiero teraz szkaluje antyszczepionkowcow. Póki konfa i wielki doktór menzetn nie opowiedzą się jasno za obowiązkowymi szczepieniami dzieci to dalej będę ich szkalować tak samo jak Palio Nawrockiego.

Na pewne choroby powinno się szczepić
  • Odpowiedz
covid nie przestał istnieć. Dlaczego kłamiesz?

@malinq: dawno temu zakończył karierę w mediach wiedzących koniec świata i rządzie tworzącym zakazy wstępu do lasu lub godziny dla seniorów.

Skoro nie widzisz różnicy to po co chodziłeś do szkoły
  • Odpowiedz
@RachunekZaPrond-475zl Ja się zastanawiam jak to jest z tym samodzielnym chłopskim rozumem, który nakazywał nie szczepić się na covid, ale już nie miał i nie ma zastrzeżeń do pigułek przypisywanych przez lekarzy na różne schorzenia, o których to ten wyzwolony, samodzielny rozum słyszy po raz pierwszy.
  • Odpowiedz
@RachunekZaPrond-475zl A poza tym jak to covid przestał istnieć w mediach? Jakich mediach? Przecież każdy szanujący się piewca chłopskiego, samodzielnego rozumu dawno wyłączył telewizor i włączył myślenie. To jak to jest z tym rozumem i mediami? Swoją drogą, to trzeba mieć bardzo duże odległości pomiędzy neuronami w mózgu aby uważać, że coś jest lub czegoś nie ma na podstawie zainteresowania medialnego.
  • Odpowiedz
@RachunekZaPrond-475zl po co te przytyki o mojej szkole którą skończyłem na długo przed covidem?

COVID przestał istnieć w mediach, bo ludzi bardziej interesowała wojna na Ukrainie, a nie dlatego, że choroba przestała występować
  • Odpowiedz
@RachunekZaPrond-475zl ale dlaczego próbujesz mi wkładać jakieś swoje brednie w usta. Czytaj to co napisałem, tu nie ma pola do nadinterpretacji.

Zadajesz mi te pytania jakby ja tę gospodarkę niszczył albo to popierał xD

A ja po prostu napisałem, że covid nie zniknął, a taka choroba dalej istnieje.
  • Odpowiedz