Aktywne Wpisy

drakonia +687
Mirasy, wracam do Was z trzecią częścią sagi o oszustwie na OLX w sprawie odkurzacza. W razie potrzeby: link do pierwszej i link do drugiej części
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,

SirPoopyTail +342
Cześć, potrzebuję ekspresowo zebrać odpowiedzi do mojej ankiety do pracy magisterskiej. Z tej okazji robię #rozdajo
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.

źródło: image
PobierzNp wczoraj były pretensje że zlikwidował pobor do wojska w 2008 roku. Ale Sławka jak pytają o jego postulaty z 2019 to nagle gadają „że to było przecież dawno temu” ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://demagog.org.pl/wypowiedzi/zakaz-modlitwy-w-szkockich-domach-to-fake-news-powtarza-go-mentzen/
Niby piszą, że przecież nie zakazują tego w domach, a jak się wejdzie w źródło, które sami podali to jak byk jest napisane, że jeśli będzie widoczne/słyszalne z ulicy to nie można - https://x.com/ADF_UK/status/1844294222930903465 Czyli w domu nie można, albo trzeba zasunąć zasłony wszystkie xD
@mstasiek: ale jako problem, czy przypadkiem Jezus nie popierał właśnie takiego sposobu modlitwy by nie było to widoczne/słyszalne z ulicy?
"Gdy się modlicie, nie bądźcie jak obłudnicy. Oni lubią w synagogach i na rogach ulic wystawać i
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@mstasiek: No bo to jest fake news. Pozwolę sobie zacytować słowa Menztena.
Dalej chcesz robić kurtyzanę z logiki, że za modlitwę w domu we własnej głowie/sercu będą jakieś kary?
Demagog jeśli chodzi o kwestie społeczne i progresywne (np. prawa mniejszości, zmiany klimatu), jego stanowisko często pokrywa się z poglądami lewicowo-liberalnymi. W efekcie może być odbierany jako sprzyjający zarówno centrowym liberałom, jak i progresywnej lewicy, ale mniej przychylny wobec konserwatywnych nurtów nacjonalistycznych i socjalnych.
Czyli sprzyja bardziej poglądom Zanberga a nie Mentzena.