Wpis z mikrobloga

@SkieryMonster: Ja mam sympatię dla każdego z odtwórców roli Bonda, tylko nie do Rogera Moora. Tak czy inaczej obejrzałam wszystkie filmy, bo po prostu lubię konwencję tych produkcji, ale słabo oceniam go jako aktora (nie wspominając o tym, że grał w najgorszym z możliwych Moonrakerze). Po latach nawet Brosnan mnie nie drażnił, chociaż kiedyś uważałam go za strasznego lalusia.

Fajnie, że Lazenby się trzyma. Jednorazowa rola a jeden z moich
  • Odpowiedz
@gaska: Co do Brosnana to się nie dziwę- zawsze miał idealnie wyżelowane i zaczesane włosy. Jednak mi się spodobał od początku.

W sumie Craig mi nie podpasował, ale wraz z kolejnymi produkcjami przekonałam się do niego ;)
  • Odpowiedz
@SkieryMonster: Mi jakoś nie podpasował w czasach podstawówki (masakra, Golden Eye to 1995 rok, byłam w 2 klasie), ale teraz co tu dużo mówić - fajne, kasowe filmy, fabuła się kręci, czego chcieć więcej.

Co do Craiga też nie byłam przekonana, ale kilka minut filmu rozwiało moje wątpliwości. Ciekawa jestem kogo zaangażują jako kolejnego. Były jakieś ploty, że może Idris Elba, ale nie wiem czy będzie to dla części fanów
  • Odpowiedz