Aktywne Wpisy
Operator_imadla +45
Za kilka minut będzie dzień moich 36 urodzin. Szczerze mówiąc jak byłem nastolatkiem myslalem ze będę kimś, prawda jest taka ze nie jestem zadowolony z mojego dorosłego życia. Niewiele osiągnąłem. Jedyne z czego jestem zadowolony to z tego że staram się pomagać ludziom, chcę żeby rodzina i przyjaciele mogli na mnie liczyć. Mam nadzieję że nie wyrządziłem krzywdy zbyt wielu ludziom. 36 lat to u mnie napewno ponad połowa życia, przez ostatnie

Też macie tak, że im starsi jesteście, tym bardziej przeżywacie jakieś ludzkie dramaty w filmach/serialach/grach? Kiedyś jak coś oglądałem, to miałem raczej wywalone, a teraz momentami się dosyć mocno przejmuję. Może to przez zwielokrotnienie i poznanie różnego rodzaju doświadczeń życiowych...
#pytanie
#pytanie
Ja p------e co się stało z organizmem co spał kilkanaście godzin za nastolatka teraz nie może przespać nawet trzech.
I już czuje dzień z-----y, bo zmęczenie bol głowy a czeka mnie 8h kołchozu .
I tak CODZIENNIE. Nie ma wstawania z budzikiem, rosyjska ruletka, przebudzenie 3 albo 4 nad ranem i z boku na bok do końca.
Odstawiłem już wszystko bo nic nie pomagało.
Jeszcze daje sobie pół roku, się w-----ę przedawkuje i spadam stąd. Tak się nie da żyć.
#bezsennosc #zdrowie #medycyna #sen
źródło: temp_file4944255496225666130
PobierzŻeby pokonać bezsenność zgodnie z tą książką przez pół roku
To nie jest tak że ty się sam budzisz tylko organizm ciebie wybudza z jakiegoś powodu
Różne mogą być objawy, na przykład spada cukier, wtedy organizm do ciebie wybudza na przykład na siku
@Rzewliwy_wykolejeniec: może to być objaw ADHD u dorosłego. Niestety diagnoza jest dość droga. Za to tu leki działają cuda, bardzo hamują natłok myśli.