Wpis z mikrobloga

Jest ktoś w stanie wyjaśnić mi dlaczego sporo osób zesrało się z nową postacią z powodu jej figury?
Ja rozumiem, że można by się czepiać tego, że ona kompletnie nie pasuje do narodu "wojen". Można też narzekać, bo jej animacje wyglądają jakby ją po prostu skopiowali z ZZZ.
Ale k---a figura? Bo ma grubsze uda i płaski brzuch?

#genshinimpact #varesa
LeniwiecPracoholik - Jest ktoś w stanie wyjaśnić mi dlaczego sporo osób zesrało się z...

źródło: temp_file3293374978518411563

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LeniwiecPracoholik: oni tam się zesrywają ze wszystkim ostatnio, chyba ich po prostu ogólnie Natlan boli, że taki inny niż wszystko do tej pory i że spodziewali się czego innego a dostali co innego, to teraz srają na wszystko jak leci, tak to widzę
  • Odpowiedz
@PiersKurczaka wiesz, jak dla mnie to część postaci pasuje do teyvat jak pięść do oka. Mauvika i jej ścigacz, Chasca latająca na rewolwerze i Xilonen wrotkara DJ. Wyciągnąć je z genshina i same w sobie wszystkie 3 są super (Xilonen wygrywa i to z ogromną przewagą). Tylko w otoczeniu pozostałą obsadą gryzą się.
No i ograniczanie qol do eksploracji zamykając je za 5* z natlanu i co gorsza, żeby te qol
  • Odpowiedz
@PiersKurczaka: jeśli będzie się to trzymało tematycznie w całym regionie to spoko - w końcu mamy całą ferajnę mechów, droidów i innych dziwactw w postaci tworów Khaenri'ah. Tylko, że jak reszta ludków w krainie popindala poniekąd na dinozaurach, a tu bóstwo opiekuńcze regionu śmigacha na skuterku to już ździebko się gryzie. Dotychczas hoyo świetnie robiło tworząc koherentne postacie, które doskonale wpasowywały się w region. W Natlanie trochę jednak odlecieli.
  • Odpowiedz
@Elec bo to pod Japońskiego gracza a tacy głównie takie typiary oglądają i sponsorują (nie twierdzę, że Polacy tego nie robią XD)
  • Odpowiedz