@jejejdjd: Ehh, człowiek myśli, że jak Balonowy siedzi za kratami to populacja zielonek na tagu spadnie, a tymczasem chyba pozwolono mu korzystać z tagu mimo zamknięcia w areszcie ( ͡°ʖ̯͡°)
@PanAlbert: dalej lepsza opcja niż dogadywanie się z krajem który jest pół świata dalej i ma nas w dupie. Gdyby nie Pearl Harbor to w Paryżu dalej byłby niemieckie flagi. Zresztą przypomnij mi jak nas sprzedali w Jałcie ci twoi sojusznicy za dyche xD
@jejejdjd: jakiś smutnopolacki amator, balonowy to przynajmniej dodał coś w stylu "nie jestem za pisem, ale..." albo "ja i mój partner jesteśmy przeciwko temu całemu lgbt"
Jeden z najbardziej walniętych pisowskich trolli na X. Serio, łapiesz się na to?
Komentarz usunięty przez moderatora
@PanAlbert: historia nas uczy że powinniśmy dogadywać się z Niemcami zamiast machać do nich szabelką. Czyli dokładna odwrotność tego co proponujesz
@PanAlbert: dalej lepsza opcja niż dogadywanie się z krajem który jest pół świata dalej i ma nas w dupie. Gdyby nie Pearl Harbor to w Paryżu dalej byłby niemieckie flagi. Zresztą przypomnij mi jak nas sprzedali w Jałcie ci twoi sojusznicy za dyche xD
Nasrane pro ruskie, orange małpa i anty ue.
Won stąd płatny gnoju
@PanAlbert: a gdzie to negowałem? a no tak, w twoich urojeniach
Z kim ja
@jejejdjd: don't give me hope...
@Koziom: Mamy funcjonariusza zorganizowanej dezinformacyjnej antypolskiej grupy NEUROPA. Oznaczać tych antypolaków.