@kolin4: zależy czy posiadasz jakieś gry w wersji pudełkowej. Generalnie to ja w moim ps5 mam napęd ale nigdy nie został użyty bo szkoda mi miejsca a wszystkie gry i tak końcowo pobierasz XD
@kolin4: skoro przesiadasz się z X360, to chyba nie masz jakichś wielkich oczekiwań i PS5 Slim powinno styknąć.
Ale jeśli oczekiwania masz trochę większe niż zakładam i jeśli następna zmiana będzie za wieele lat, to moja odpowiedź to PS5 Pro. Ale z tym to możesz poczekać do jakiejś promki na konsolę.
Ogólnie PS5 będzie miało długo bardzo dobre wsparcie. PS5 Pro nie będzie żyło dłużej niż PS5. Ale w takim
@Theos: nie no w 2030 to moze wymienie ponownie :) dlatego wlasbie zie tak wacham ze doplacac 1.5k do pro, bo fajnie miec rakiete ale czy to ma finansowy sens to juz pewny nie jestem
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
Co kupic? Przesiadam sie z x360 wiec zakladam ze nastpena zmiana bedzie za duuuzo lat
Komentarz usunięty przez autora
Ale jeśli oczekiwania masz trochę większe niż zakładam i jeśli następna zmiana będzie za wieele lat, to moja odpowiedź to PS5 Pro. Ale z tym to możesz poczekać do jakiejś promki na konsolę.
Ogólnie PS5 będzie miało długo bardzo dobre wsparcie. PS5 Pro nie będzie żyło dłużej niż PS5. Ale w takim