Aktywne Wpisy

#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Jestem na półmetku radio/chemio terapii. Osoby lekarskie z radio i chemii nie mają zarzutów do wyników krwi, kontynuujemy jak dotychczas.
Samopoczucie jest jakie było, jedynie lekko niedobrze czasem się robi (ale bez rzygania), apetyt jest.
Elo,
Jestem na półmetku radio/chemio terapii. Osoby lekarskie z radio i chemii nie mają zarzutów do wyników krwi, kontynuujemy jak dotychczas.
Samopoczucie jest jakie było, jedynie lekko niedobrze czasem się robi (ale bez rzygania), apetyt jest.

źródło: PXL_20250326_065310871.MP
Pobierz
kryzysWbabilonie +45

źródło: temp_file4846317490395175694
Pobierz
A ja się nawet cieszę, że śmieci wyniosły się same xD
https://wykop.pl/wpis/80545925/jako-ze-poprzednia-lista-atakowala-innych-zgadzam-
Im mniej waszych mądrości typu "Rosja jest napastnikiem, więc musi przegrać", "tylko piz*y i ruskie trolle krytykują obowiązkowe szkolenia", tym naprawdę lepiej dla mnie. Im mniej powtarzania tępej ukraińskiej propagandy, w którą już nawet Ukraińcy ze średnim IQ nie wierzą, tym lepiej dla mnie. Im mniej cuckoldztwa twierdzącego, że z racji płci mam obowiązek zginąć za ojczyznę, kiedy piękna płeć sobie wyjedzie pociągiem do Berlina i będzie wspierać Polskę co najwyżej smutnymi minami na insta, tym lepiej dla mnie.
Cieszę się, że trafiłem do tego szacownego grona wraz takimi zdroworozsądkowymi użytkownikami jak @Thorrand, @Towarzysz_Moskvin, @Stabilizator, @Grooveer czy @neurotiCat. Ludźmi, z którymi można podyskutować bez wyzywania na poziomie podstawówki.
#ukraina #bekazlewactwa #wojna
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: temp_file2567334660224221168
Pobierzps. dzięki za podlinkowanie listy najlepszych wykopków
Czy Rosja jest zmuszona przegrać? Nie.
Czy obowiązkiem Rosji jest przegrać? Nie.
Czy Rosja koniecznie chce przegrać? Nie.
Czy jest pewne lub prawdopodobne, że Rosja przegra? Nie.
Więc określenie "musi przegrać" jest bez sensu wg mnie.
Kijów w 3 dni, mordo.
@zgubilem-konto: Dziękuję za bezcenną mądrość. Tylko dlaczego mimo tego musimy przeznaczać na armię 5% PKB i organizować obowiązkowe szkolenia?
Wynik wojny zależy od przepalonej kasy, sprzętu i ludzi.
Życzę sobie pokoju, który zachowa niepodległość Ukrainy, i jednocześnie nie zdestabilizuje Rosji jak Niemiec po pierwszej wojnie światowej. Bo ciężko przewidzieć, co by z tego wyniknęło.
@IlikeTrains: z naszej perspektywy opłaca się żeby ta wojna się ciągnęła, więc trzeba podsypywać hajsu, jednocześnie się zbrojąc. Bo trwająca wojna to słabsza rosja i słabsza ukraina czyli silniejsza Polska
@kjubikul: ale dlaczego mnie o to pytasz?