Aktywne Wpisy

sarnamarna +47
moje największe osiągnięcie życiowe to jest zrobienie jednego wielkiego pieroga z truskawkami, którego zjedzenie zastępuje zjedzenie około 4 (słownie: czterech) normalnej wielkości pierogów z truskawkami
źródło: 100050811212
Pobierz
PiersKurczaka +22
Ojciec się irytuje, że mam ciągle wentylator na chodzie. Ciekawe czy chodzi mu o kwestie finansowe czy jak. On chyba myśli, że to jakiś potężny koszt, taki wentylator. Kiedyś w sumie raz o tym mówił, ale nie chciało mi się wtedy liczyć i się mądrzyć, bo on swoje lepiej wie i tak.
Dzielimy się rachunkami, ale jak to taki problem, to mu kur&a dorzucę te 3 grosze za godzinę pracy, rany xD
Dzielimy się rachunkami, ale jak to taki problem, to mu kur&a dorzucę te 3 grosze za godzinę pracy, rany xD

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: temp_file2567334660224221168
Pobierzps. dzięki za podlinkowanie listy najlepszych wykopków
Czy Rosja jest zmuszona przegrać? Nie.
Czy obowiązkiem Rosji jest przegrać? Nie.
Czy Rosja koniecznie chce przegrać? Nie.
Czy jest pewne lub prawdopodobne, że Rosja przegra? Nie.
Więc określenie "musi przegrać" jest bez sensu wg mnie.
Kijów w 3 dni, mordo.
@zgubilem-konto: Dziękuję za bezcenną mądrość. Tylko dlaczego mimo tego musimy przeznaczać na armię 5% PKB i organizować obowiązkowe szkolenia?
Wynik wojny zależy od przepalonej kasy, sprzętu i ludzi.
Życzę sobie pokoju, który zachowa niepodległość Ukrainy, i jednocześnie nie zdestabilizuje Rosji jak Niemiec po pierwszej wojnie światowej. Bo ciężko przewidzieć, co by z tego wyniknęło.
@IlikeTrains: z naszej perspektywy opłaca się żeby ta wojna się ciągnęła, więc trzeba podsypywać hajsu, jednocześnie się zbrojąc. Bo trwająca wojna to słabsza rosja i słabsza ukraina czyli silniejsza Polska
@kjubikul: ale dlaczego mnie o to pytasz?