Aktywne Wpisy

SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

Jakoś nikt nie respektuje tego czy piłkarze wbiegają w pole karne przy rzucie karnym. Często przy niestrzelonych karnych widać ujęcia jak piłkarze drużyny przeciwnej są już w polu karnym a mimo to VAR nie koryguje.
To samo się dzieje w przypadku trzymania piłki przez bramkarza przez ileś sekund. Niby teraz jest to niedopuszczalne ale nikt tego nie liczy. Raz chyba pamiętam policzyli Cabajowi i Legia strzeliła gola po wolnym.
Tak samo tutaj mało kto zwraca uwagę na takie pierdoły ale oczywiście w meczu o dużą stawkę w LM musieli się przypieprzyć chociaż pewnie jest multum takich sytuacji gdzie nie zwracają na to uwagi.
#mecz
A i sam przepis mówi, że gdy z jedenastki pada bramka, a przeciwnik popełni błąd (obrońca wbiegnie w pole, bramkarz nie będzie na linii), to gol musi zostać uznany
Przy czym widać, że nie znasz przepisów, bo gdy wbiegnie obrońca, a bramka pada, to wiadomo, że się nie powtarza, bo inaczej nie miałoby to sensu. Może dlatego wydaje Ci się, że wbiegają, a sędzia ignoruje. Podobnie, gdy bramkarz broni, a wbiega kolega
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: krótko xd
Co innego z wychodzeniem za linię, które w ostatnim czasie to fakt mocno