Wpis z mikrobloga

#hotelparadise
Po 8 odcinku:
- Wiktor u mnie bardzo pulsuje, pięknie punktował zachowanie Natalii vel Kardashianki z Żabki (podłapane tu 😂). Oby nie zmienił się w drugiego Srocha ale póki co jest moim ulubionym uczestnikiem i liczę, że znajdzie sobie kogoś innego…
- bawi mnie gdy widzę jak faceci mają dość swoich dziewczyn (nie dziwię się, bo poziom decybeli przechodzi skalę i mam wrażenie, że sama co chwilę ściszam tv) i jak celebrują każdą chwilę bez nich ()
- Amanda vel Ciotka - jedyna pozytywna tam dziewczyna, która nie nastawia się od razu negatywnie, jest miła i trochę głupio- słodka, ale nie drażni mnie to ()
- ta ciemna, chyba Karolina? - ta od Adriana - totalnie bezbarwna i księżniczkowata, nawet za kolację nie potrafiła podziękować, co widać Adrian podłapał.

Co jak co, przyznaję, że się mimo wszystko wkręcam w sezon, ale mojego ukochanego 9 raczej nie przebije.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aida_Birchwood: dzisiaj bardzo mnie rozbawiło jak Karolina powiedziała o nowej że jest wycofana i nie radzi sobie po wejściu do hotelu, a sama jest najbardziej nijaką i wycofaną uczestniczką w tej edycji. Chętnie bym zobaczył jakby miała sobie poradzić w sytuacji dołączenia do hotelu nie w pierwszym odcinku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@FukaLata dla mnie sezon z Rochem był najgorszy, na kolejnym miejscu ten z Klauno. JESZCZE mi się ten sezon do nich nie zbliża, ale jeśli zacznie (a coś czuję, że jest duże prawdopodobieństwo), to na pewno zmienię zdanie.
  • Odpowiedz