Aktywne Wpisy

pyszniarz +22
Od jakiegoś czasu noszę przy pasku gaz pieprzowy — widocznie, bez chowania. I powiem Wam jedno: ludzie inaczej patrzą. Widać, że wzbudzam respekt, zwłaszcza u tych, co zwykle są zbyt pewni siebie albo zaczynają szukać zaczepki.
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu

źródło: img
Pobierz
lukasz-wa97 +9
Dla wszystkich zwolenników aborcji. Nie zycze wam zebyscie w pewnym momencie swojego zycia ulegli wypadkowi zapadajac w spiaczke, a lekarz podjalby decyzje o odlaczeniu aparatury. Ludzi z ciezkimi nowotworami tez nie warto leczyc, bo przeciez marna szansa na przezycie. Zycie to najwiekszy dar, zobaczcie ilu dzieci z niepelnosprawnoscia kochaja zycie i doceniaja je duzo bardziej niz ludzie zdrowi.
źródło: the-most-corrupt-administration-in-american-history-v0-1o1ax7bdg8oe1
Pobierzźródło: temp_file8373345025420621197
PobierzNiedługo okaże się że otworzenie nowej fabryki może obniżyć ceny! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tego jeszcze nie grali.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Goobacks
Spoiler. Ostatecznie wymyślili, że trzeba robić wielkie gejowskie orgie by zapobiec imigracji w przyszłości dla swoich dzieci.
Eh trole trole, zasraliście ten portal.
@Wookie2020: Czy to te słynna tolerancja lewicowa? Wyśmiewanie się z wyglądu