Aktywne Wpisy

sawes05 +356
Palacze papierosów to podludzie.
Milion razy zwracałem uwagę palącemu obok na balkonie sąsiadowi z ukrainy, żeby przestał jarać na balkonie, bo cały dym z jego fajka leci mi prosto do sypialni, a ten do mnie, że jak będzie palił, to zadzwoni żebym zamknął okno XD.
Jak ja was k---a nienawidzę.
Zamknij się jeden z drugim w domu, okna również i jaraj sobie, aż zrobi się siwo. Wtedy będziecie szczęśliwi.
Ha
Milion razy zwracałem uwagę palącemu obok na balkonie sąsiadowi z ukrainy, żeby przestał jarać na balkonie, bo cały dym z jego fajka leci mi prosto do sypialni, a ten do mnie, że jak będzie palił, to zadzwoni żebym zamknął okno XD.
Jak ja was k---a nienawidzę.
Zamknij się jeden z drugim w domu, okna również i jaraj sobie, aż zrobi się siwo. Wtedy będziecie szczęśliwi.
Ha

Konigstiger44 +173
#mlawa Sam mam siostrę w takim wieku i jej przyjaciółka zrezygnowała z top3 liceum w śląskim i poszła do szkoły w chmurze bo nie wytrzymała hejtu, obśmiewana i obgadywana przez sporą grupkę z klasy dostawała nawet sms typu "Zabij sie XDDD". Dzieciaki są dzisiaj ostro z-----e i jakbyś się starał nie dasz rady przed tym uchronić swojego dzieciaka.
źródło: taniec bambusa
Pobierz