Wpis z mikrobloga

Mirki (i mirabelki) od #komputery Po perypetiach z #kartygraficzne przyszedł czas na zmianę siedliska. Ot, po 17 latach zwykłe stare, obrotowe krzesło biurowe zaczęło szwankować (super) a z racji wieku potrzebuje czegoś wygodniejszego.
W tym czasie testowałem sporo foteli biurowych/ergonomicznych, tak wygodne ale jednak zawsze uważałem, że są za małe dla mnie, jeszcze nie spotkałem fotela który byłby ok.

Mam równo 200 wzrostu i oscyluje w okolicach 105 wagi, szukam czegoś dla siebie w tych parametrach by przyjemnie spędzać czas w pracy.
W końcu chyba muszę sprawdzić #fotelgamingowy, sam mam (miałem) podejście, że to przereklamowane g. ale może jednak...

Kilka modeli obserwuje ale chciałbym się zapytać czy ktoś z was miał do czynienia z fotelami Anda Seat? Akurat patrzę na Kaiser 3/4 w wersji XL, spory fotel.
Testy w PL są mocno sponsorowane ale inne zagraniczne recenzje są całkiem przychylne. Ktoś coś?
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LostHighway: nie kupuj przez internet, znajdź showroom foteli ergonomicznych w swoim mieście i idź posiedzieć na tym co jest, to jedyny sposób, żeby znaleźć rzeczywiście coś co jest wygodne i pod Ciebie
  • Odpowiedz
Ot, po 17 latach zwykłe stare, obrotowe krzesło biurowe zaczęło szwankować (super) a z racji wieku potrzebuje czegoś wygodniejszego.

@LostHighway: Foteli nie da się polecić (każdy ma inne wymiary, proporcje i wymagania) - trzeba je po prostu przymierzać. Jeżeli fotel ma być wygodny to powinien być ergonomiczny.

Mam równo 200 wzrostu i oscyluje w okolicach 105 wagi, szukam czegoś dla siebie w tych parametrach by przyjemnie spędzać czas w pracy.

@LostHighway:
  • Odpowiedz
  • 0
@armt: O i o taką odpowiedź mi chodziło :) Wielkie dzięki zrobię research z tymi danymi.
A JINXUAN 7435? Podejrzewałem, że to może być brandowane. Poszperam jeszcze.

Na pewno nie obejdzie się bez wizyty w salonach by sprawdzić siedlisko. Trochę nie chce mi się bawić w zamawianie i odsyłanie...
  • Odpowiedz