Aktywne Wpisy

Czemu to ostatnie pokolenie nie przykleja się przed domami polityków, bankierów czy celebrytów? Przecież utrudnianie już i tak trudnego życia przeciętnym zjadaczom chleba którzy o niczym nie decydują -jest bezsensowne.

njay +138
#kupujcopolskie <-- tag autorski
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem
źródło: temp_file8010638157438241291
Pobierz

Rok 2026 konferencja Donalda Trumpa w Waszyngtonie odnośnie sytuacji na granicy Polsko-Rosyjsko-Białoruskiej
<CZYTANEGŁOSEMDONALDA_TRUMPA>
"Tak, widzę co tam się dzieje. Sytuacja jest poważna. Rozmawiałem już o tym też z Władimirem Putinem, mówił mi o tym. Władimir to spoko gość, skarżył mi się że Polacy dość mocno się dozbrajają kupując m.in nasz sprzęt. Denerwuje go to. Wiecie...po części go rozumiem...wyobraźcie sobie jakby teraz Meksyk się dozbrajał w takim tempie jak Polska, która wydaje aktualnie ponad 5% swojego PKB na zbrojenia i rozstawialiby swoje wojska na granicy z nami w swoich stanach Chihuahua, Sonara, albo w Bajo California. To zagrażało by naszym południowym stanom takim jak California, Arizona czy też Texas. Władimir musiał zareagować i robi to. Nie widzę nic złego w tym że rozstawia swoje wojska w Obwodzie Kalingradzkim czy na zachodniej granicy Białorusi w pobliżu granicy z Polską. Kontaktowałem się też z naszymi dobrymi kolegami z Warszawy i ostrzegłem że w każdej chwili jeśli sytuacja będzie eskalować, możemy odłączyć sterowanie w systemach Himars czy też F-16. Nie możemy pozwolić na rozlew krwi jak to było na Ukrainie od 2022 roku. Przerwiemy tą eskalację. Polska musi tylko z nami w końcu zacząć współpracować i zacząć rozmawiać z Rosją. Serio znów my mamy robić robotę za nich?
#wojna #ukraina #rosja #polityka #bekazpisu #codziennakonferencjatrumpa
źródło: asd
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora