Aktywne Wpisy

Ryksa +80
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +11
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

#ekonomia #matematyka
@ab_ovo_usque_ad_mala: z tej ksiazki chyba nie korzystalem, ale jak mialem Makro, ekonomie gospodarki otwartej czy teorie wymiany miedzynarodowej to to sa glownie pochodne czastkowe, logarytmy, calki. Najczęściej równania sprowadzały się do równań liniowych, natomiast często trzeba je przekształcać do tej formy za pomocą np. logarytmowania
mozesz tez powtorzyc sobie podstawy statystyki, rozklad normalny, podstawy rachunku prawdopodobienstwa i moze podstawy teorii gier (?)
/edit: a jednak mielismy te