Aktywne Wpisy

Teuvo +249
dzisiaj mija 10 lat od premiery wiedźmina 3
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
źródło: __geralt_of_rivia_and_roach_the_witcher_and_2_more_drawn_by_akreon__c21f4ac9de47b8cae53a0008f910060d
Pobierz
Atreyu +109
Pierwszy raz od dawna wszystko idzie jak należy. Czuje taki wewnętrzny spokój.
Zawodowo super, prywatnie niczego mi nie brakuje, każda wolna chwila to zwiedzanie/podróże, projekty jakie realizuje idą super. Ruszam z budową własnego domu. Jeszcze jakiś czas temu bym nie uwierzył że wszystko będzie dobrze
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #niebieskiepaski
Zawodowo super, prywatnie niczego mi nie brakuje, każda wolna chwila to zwiedzanie/podróże, projekty jakie realizuje idą super. Ruszam z budową własnego domu. Jeszcze jakiś czas temu bym nie uwierzył że wszystko będzie dobrze
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #niebieskiepaski

#gielda #ekonomia #niemcy
Z drugiej strony Niemcy muszą importować surowce, więc spada koszt wytworzenia produktu. Jestem tylko wykopkiem, nie podejmę się osądu skutków.
No oni przede wszystkim mają własne paliwa, więc nikt rozsądny tego nie porównuje. On może krzyczeć coś o zielonych ładach,
Ostatni raz taka sytuacja miała miejsca w czerwcu '21, więc to chyba nie jest nierealne. Nie wiem czy tak jest, nie mam żadnego wykształcenia, udzielam się też po to, żeby usłyszeć argumenty, zweryfikować je sobie i czegoś się dowiedzieć. :)