Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cosipi: Ja, jako człowiek z genetyczną rusoaidią, którą mogę potwierdzić do czasów I Rzeczpospolitej, nie mogę zaufać Mentzenowi. Nawrocki to bandzior i debil, a i tak godnie się prezentuje względem "lokomotyw" pisowskich, do których mam osobistą zadrę o podłożu finansowym. Trzaskowski to śliski typ, idealna pacynka i prezydent swojej partii - najgorszy sort człowieka.
Warto więc mieć cokolwiek innego - Hołownia jest znany, to na niego ktoś zagłosuje, a Pełczyńska
  • Odpowiedz
@Cosipi: a nóż uda się powtórzyć ten manewr i dać przewagę Trzaskowskiemu, trzecia droga skończy w PO, a system wytworzy nową przystawkę np. Rafał Brzozka.
Życie, życie jest nowelą
  • Odpowiedz
W 2023 istniał tylko po to żeby dać Tuskowi władzę, odciągając niezdecydowanych wyborców konfy i wkurzonych na pis

@Cosipi: xD

Widzę że konfa ciągnie skądś pieniądze na takie trolle.
  • Odpowiedz
@Cosipi: ma jeszcze 'the last dance' do odegrania, jego rolą po wypadnięciu z okrężnicy Tuska będzie szczucie i kłamanie na teamt Mentzena, tak aby mu odebrać kilka % aby nie wszedl do 2 rundy. Kłamać może bezkarnie bo sądy go uniewinnią. W nagrodę jak się dobrze spiszę to dostanie przedłużenie marszałkowskiego krzesła a Czarzastego się przekupi w inny sposób - z komuchami jest tak, że lubią konfitury i wiedzą gdzie
  • Odpowiedz