✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jest mi smutno, bo bliska mi (a przynajmniej tak było w moim odczuciu) osoba, z którą co prawda miałem kontakt prawie wyłącznie przez internet (tak się poznaliśmy) postanowiła się nagle odciąć. Nie do końca rozumiem dlaczego tak się stało, mam jedynie jakieś poszlaki i domysły. Wiem, że ta osoba nie ma lekko w życiu, ostatnimi czasy los nie szczędził jej w przykrościach, lecz miałem wrażenie, że trochę wychodziło na prostą. Smutne to, że osamotnione osoby uciekają tak czasem jeszcze bardziej w samotność.
@mirko_anonim: to i tak niezłe. Mój przyjaciel zerwał kontakt jak wyszedł na prostą. Cóż, pozostaje się cieszyć, że skorzystał z rad i jest szczęśliwy. Najwyraźniej zbędny balast życiowy odciął. Selavi.
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Jest mi smutno, bo bliska mi (a przynajmniej tak było w moim odczuciu) osoba, z którą co prawda miałem kontakt prawie wyłącznie przez internet (tak się poznaliśmy) postanowiła się nagle odciąć. Nie do końca rozumiem dlaczego tak się stało, mam jedynie jakieś poszlaki i domysły. Wiem, że ta osoba nie ma lekko w życiu, ostatnimi czasy los nie szczędził jej w przykrościach, lecz miałem wrażenie, że trochę wychodziło na prostą. Smutne to, że osamotnione osoby uciekają tak czasem jeszcze bardziej w samotność.
#zalesie #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt