Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@0caffe: to są j----e npt zawsze antysystemowo, co by nie było. Też mam takich w rodzinie, ledwo czytać umieją. Ignoruje ich i nie rozmawiam o niczym więcej niż pogodzie i jedzeniu.
  • Odpowiedz
@0caffe: to jak mój stary który od 20 lat mieszka w Irlandii, a co drugi dzień wrzuca na FB post o tym że musimy pogonić Tuska bo za PiSu było cudownie, a teraz jest bieda i uchodźcy.
  • Odpowiedz
@0caffe: ja mam współlokatora, który dziś przyznał rację Trumpowi w kłótni z Zelenskim. Powiedział dosłownie, że to Zełenski blokuje zakończenie wojny xD podpisuję się pod konkluzją @Ritowel11 z takimi naprawdę można gadać tylko o pogodzie i jedzeniu ( ͡º ͜ʖ͡º) po prostu mają gwóźdź wbity w mózg
  • Odpowiedz
  • 1
@0caffe do mnie też pewien matoł wyskoczył (65 lvl) na Wigilii, że Tusk zrobi z Polski niemiecką kolonie i będziemy dorabiać Niemców.
Pytam: dlaczego w takim razie pan z żoną wspólnie pracujecie w Niemczech od 10 lat?
  • Odpowiedz
@makaronzjajkiem: ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja ogólnie go lubię, nie mogę np. stwierdzić, że jest złym człowiekiem czy chamem. On po prostu jest prostym człowiekiem, jakby wiedzę o świecie czerpał z memów z jebzdzidy. Podoba mu się choćby wspomniane zachowanie Trumpa czy gaszenie świeczki przez Braunova xD
  • Odpowiedz
@0caffe: Przecież to tusk robił jak był królem EU teraz oczywiście jak go jego kołowa wysłała do polski będzie robił inaczej prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°) na pewno nas nie oszuka jak ostanio prawda ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz