Wpis z mikrobloga

Jak działa wznowienie studiow zaocznych na polibudzie jeśli skreślili mnie na 4 semestrze ale miałem warunki jeszcze z 2 semestru.

Lekko posypało mi się życie i psycha siadła ale chce dokończyć studia. Zaczynam od 2 czy 4 semestru i ile ewentualnie mam czasu na to? Czytałem w regulaminie ze niby 5 lat na wznowienienie jest ale jak to działa w praktyce?

#studbaza #studiazaoczne #politechnikapoznanska #pp #polibuda #politechnika
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@White320: Dziekan ma władzę absolutną, z nim musisz rozmawiać i pytać co możesz, a co nie. Jak powie, że wracasz bez straty czasu, to wracasz + nadrabiasz przedmioty.
  • Odpowiedz
@slawek887: @White320 i tak i nie. Rektor jest władzą absolutną i możesz zawsze wystosować do niego pismo jeśli wszystkie inne drogi zawiodą lub chcesz coś zrealizować poza regulaminem jak w tym przypadku możliwość wznowienia po swojemu
  • Odpowiedz
@perdoo-pedro: Który rektor zajmuje się takimi bzdurami? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po to są dziekani i po to trzeba z nimi dobrze żyć, uśmiechać się i wchodzić z konkretnymi sprawami, żeby nie zawracać gitary + nie być nachalnym ani roszczeniowym. Nigdy mnie takie podejście nie zawiodło i za każdym razem jak miałem zakręty na studiach, dziekani szli na rękę
  • Odpowiedz