Aktywne Wpisy

masternodeBTC +183
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590
Od 4 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. W skrócie: polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 6590

gdhs-jxjd +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Szukałem wszędzie rzetelnej a przede wszystkim prawdziwej tak? recenzji porównawczej dwóch ostatnich filmów z aktorem, czyli z Panem Jason Statham. Mam dzisiaj tylko 2h czasu i mogę obejrzeć tylko jeden film tak naprawdę to pierwsza rzecz, a druga rzecz to dzięki Panu Sebastianowi wybrałem mądrze. Zostawiam dla was jakbyście mieli dylemat, który lepszy.
"Sadze, że ee working man będzie jego najlepszy w kharjerze, bekiper będzie drugi ale sądzę, że to będoooom
Bo wcześniej powiedziałem że ee working men będzie najlepszy i na razie przy tym pozostanę natomiast po filmie
Jak pójdę do kin, stwierdzę czy faktycznie on jest lepszy czy te, czy te working man i debikiper som na równym poziomie
Bo widziałem trajlery no uważam, że mogą być na podobnym po poziomie natomiast te trajlery som jeszcze bardziej po prostu mocne wiec na ten moment debikiper był najlepszy w 2024 i w jego całej karierze po prostu r------ł system eee poczekajmy zobaczmy co będzie jak pójdę do kin co zobaczę co poczuje co przeżyje tak? W emocjach bo, eee jak dla mnie najlepszy aktor w holiwud bardzo go lubie, cenie, szanuje
Eee mam też ukryte z tym marzenie ale zatrzymam dla siebie —siorp do nosa- więc po prostu zobaczmy co się stanie, lecimy dalej"