Aktywne Wpisy

MonazoPL +77
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
r5678 +48

![Need for Speed: Most Wanted | Historia NFS #9 [ARHN.EU]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ab19792bebcd9b2fc9ed1202381d41fdc01a7736e0fdb038401678a2f3efcd28,q80.jpg)

Możliwe, ze przesadzam, ale to moje
O_O
Używasz Wykopu tak jak nawet autorzy tego nie założyli. ;D
Ale żarty, żartami... Ja rozumiem, że wiele osób mogło to przeoczyć raz, ale gościu pisał kilkukrotnie z prośbą o pomoc i naprawdę odzew był marny. Mnie to przeraża Geralcie, bardziej niż sugestie "powinno się ich powystrzelać" pod niektórymi znaleziskami. Ja wiem, że tu w tony smętne uderzam, ale nigdy się nie nauczyłem nie przejmować obojętnością ludzką. :\
Jaka wymówka ? Od czego ?
Tak czy inaczej
Natomiast ja jestem w Internecie praktycznie od jego ogólnoświatowych początków, naoglądałem się niejednego, w efekcie czego nie traktuję poważnie w zasadzie niczego. Mimo to, jestem gotów w każdej chwili zejść na poważną płaszczyznę, gdyby się okazało, że to jednak ważna sprawa. Jak sądzę każdy powinien własną droga iść, taką jaka jest dla niego
Tak jeszcze spytam z ciekawości - niejedno to znaczy co?;>
Nie ma problemu, uznajmy, że wszystko ok, sprawy nie było. Od wczoraj chodzę p---------y w związku z tą sytuacją i na pewno też to jakoś się odbyło na tonie wypowiedzi za co przepraszam. Jest ok :]
Niejedno ? Oj dużo by opowiadać, doświadczenie praktycznie kilkudziesięciu lat - o wielu rzeczach mogę powiedzieć "byłem tam".
JAM JEST RAIIN, JA ŚLIZGAM SIĘ PO FALACH WIEDZY I ZROZUMIENIA !
............eeeeeeeeeeeeeeee... Czy jakoś tak dramatycznie... ;]
źródło: comment_rb2G50QykHEZ6aXSc1Qr2W5tglMpGJnZ.jpg
PobierzTak czy inaczej, dobra robota. Dobrze wiedzieć, że jest na kim polegać na Wykopie.