Wpis z mikrobloga

@JesterRaiin: bo popularność wpisu na mikro zależy od tego, czy odpowiedzą na niego osoby z dużą ilością obserwowanych. Wtedy w panele poprawej stronie się pojawi. Ponieważ cenię moich obserwowanych to zrobiłem sobie tam miejsce na 5 wpisów :-) Zastępuje mi to mikroblog na którym po prostu jest śmietnik.
  • Odpowiedz
@GeraltRedhammer:

O_O

Używasz Wykopu tak jak nawet autorzy tego nie założyli. ;D

Ale żarty, żartami... Ja rozumiem, że wiele osób mogło to przeoczyć raz, ale gościu pisał kilkukrotnie z prośbą o pomoc i naprawdę odzew był marny. Mnie to przeraża Geralcie, bardziej niż sugestie "powinno się ich powystrzelać" pod niektórymi znaleziskami. Ja wiem, że tu w tony smętne uderzam, ale nigdy się nie nauczyłem nie przejmować obojętnością ludzką. :\
  • Odpowiedz
@JesterRaiin: Nie widziałem tego. Ty również zachowałeś się chamsko na samym początku. Nie chodzi mi bynajmniej żeby teraz obrzucać się winą bo chopakowi trzeba pomóc a nie grzęznąć w dyskucjach ale przyznaj że zakładanie z góry że to był fake/troll/żartowniś to dość kiepska wymówka.
  • Odpowiedz
@JesterRaiin: Na forach internetowych mam jeszcze sporo mleka pod nosem ale zawsze wolę traktować takie problemy na poważnie. Jesli to troll to "ubawi" się moim kosztem, wielkie mi coś niech ma na zdrowie, więc wolę zakładać od razu, że takie wpisy są na serio więc i żarty o kuwecie uważam za nietrafione :( Ogólnie chodzi mi żeby traktować innych bardziej serio a nie zakładać, że to trolle.

Tak czy inaczej
  • Odpowiedz
@planet3437:

zawsze wolę traktować takie problemy na poważnie.

Natomiast ja jestem w Internecie praktycznie od jego ogólnoświatowych początków, naoglądałem się niejednego, w efekcie czego nie traktuję poważnie w zasadzie niczego. Mimo to, jestem gotów w każdej chwili zejść na poważną płaszczyznę, gdyby się okazało, że to jednak ważna sprawa. Jak sądzę każdy powinien własną droga iść, taką jaka jest dla niego
  • Odpowiedz
W tym momencie chcę zaprzeczyć wszelkim domysłom, że to fake i nie byłem w pociagu. Zadzwoniłem do kolezanki z prośbą o pomoc. Pomogła, ale chyba na krótko, bo ma chłopaka. Najlepsze jest to, że rodzinka dzwoniła bym wrócił, niedawno i nie zachowywał się niepoważnie, tyle że wczoraj było całkowicie inaczej. Nie wiem czy korzystać, chyba to zrobię, bo niestety ale widzę, że nie potrafię sobie radzić na dziko. Dziękuję, za rady i
  • Odpowiedz
@JesterRaiin: A widzisz, trochę się zagalopowałem z tym "chamstwem", jesli poczułeś się urażony to przepraszam. Na usprawiedliwienie dodam, że nie mam tak giętkiego języka jak co niektórzy i trudno czasem przekuć na komentarz to co pomyśli głowa :]

Tak jeszcze spytam z ciekawości - niejedno to znaczy co?;>
  • Odpowiedz
@planet3437:

Nie ma problemu, uznajmy, że wszystko ok, sprawy nie było. Od wczoraj chodzę p---------y w związku z tą sytuacją i na pewno też to jakoś się odbyło na tonie wypowiedzi za co przepraszam. Jest ok :]

Niejedno ? Oj dużo by opowiadać, doświadczenie praktycznie kilkudziesięciu lat - o wielu rzeczach mogę powiedzieć "byłem tam".
  • Odpowiedz