Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
mistrzowski-czempion-24: Ta nerwica i bezsenność to chyba ci nie przeszła tylko wyłączyło ci ją coś innego z tego co piszesz i jak piszesz, ciągnie cię do rodziny, ale ta rodzina zniknie, za chwilę zanim się obejrzysz i będziesz sam jak patyk, nie daj się oszukać, dorosły człowiek musi tworzyć swoją rodzinę takie jest koło życia, a ty się chcesz przylepić do koła twoich rodziców gdzie to ty jesteś ich kołem.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Wiesz nas nerwica pracowałem ostatni rok, zrobiłem terapię. Zmieniłem myślenie.

Czasem mam gorsze noce jak dziś, ale dziś śniła mi się babcia. Dostała 3 dni temu wylewu, jest w złym stanie.

Podchodzę jednak do tego spokojnie, może i gorsza noc ale nerwy są spokojne, jest jakiś natłok myśli.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: "ufam, kocham ale wiem że jak przyjdzie co do czego to nie będzie miała litości i zostanę z niczym". Czegoś nie rozumiem czy ufasz osobie niegodnej zaufania?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: kolego, ciesz sie zyciem, ehh jak nie bajt to jestes typowym przykladem przegrywu, musisz chciec chciec. Myslisz ze tylko ty tak masz ? Wiele osob zapiperza bo musi bo jak sie podda to tylko zostaje most albo sznur... zyje sie tylko raz, duzo suplementow, sport i do przodu. Duzo kabaretow, pozytyw ych filmoe , kup sobie fajna bryke i ciesz sie tym co masz
  • Odpowiedz