Aktywne Wpisy

atteint +120
utknąłem w windzie w centrum handlowym.
pomoc ze strony ochrony obiektu okazała się c---a warta, więc czekam na dotarcie zewnętrznego technika c--j wie skąd i za ile.
mam ze sobą namiot i końcówkę wkładu w efajce. gdybym miał zapaliłbym jointa.
pomoc ze strony ochrony obiektu okazała się c---a warta, więc czekam na dotarcie zewnętrznego technika c--j wie skąd i za ile.
mam ze sobą namiot i końcówkę wkładu w efajce. gdybym miał zapaliłbym jointa.
źródło: 1000001563
Pobierz
Megasuper +358
Kto daje napiwki w restauracjach wspiera patologie
źródło: temp_file1455790165215871587
Pobierz

Odwiedziła nas dziś babcia, więc miałem dłuższą chwilę, by wyskoczyć do Różowej. Tak jak wcześniej wspominałem, przez weekend nic nie zapowiadała żadnych nowych informacji o stanie zdrowia. Przyjechałem do niej gdzieś na półtorej godzinki, porozmawiałem, ale ciężko mi wypowiadać slowa. Położyłem głowę o jej oparcie łóżka trzymałem ją za rękę i obserwowałem, jaka jest spokojna. Zaniepokoiło mnie jednak jej niskie ciśnienie, ale lekarze mówią, że jest stabilna ciśnieniowo – najprawdopodobniej coś na czujniku się zatkało.
Podoba mi się tam zachowana intymność na prośbę ogrodza nas kotarą, przychodzą tylko podać leki czy coś innego zrobić przy pacjencie
Po wczorajszym, można powiedzieć, spokojnym dniu dla głowy, dzisiejszy był strasznie słaby emocjonalnie. Po chwili zabawy z dzieckiem i ogarnięcia domu musiałem się położyć na 30 minut. Czuję się zmęczony. Noce na szczęście są w porządku.
#chcesiewyzalic
Jakie następne kroki proponują lekarze? Będzie dalsza hospitalizacja czy raczej mówią już o specjalnych klinikach dla osób w śpiączce?
Do szpitala nie planuje go zabierać
Szczerze mówiąc, nie wiem sama czy bym zabrała dziecko w twojej sytuacji do szpitala. Dlatego pytam - w moim położeniu trudno sobie wyobrazić tą sytuację. Myślę że niezabieranie ma sens, zwłaszcza że jeśli dobrze pamiętam, ma 2 lata (tyle co moje, więc rozumiem
(siedziała na 100% mam dowód w postaci zdjęcia że siedziała przed pokojem obserwacyjnym, zdjęcie wysłane parę minut po północy, garmin urwał rejestrację pulsu również zaraz po północy zrobiła teoretycznie 107 kroków )
Szpital