Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +12
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Ejber_z_Fyrtla +221
- Co dla was chłopaki? Polska dzisiaj stawia he he
- yyyy no to nie wiem, dla mnie może kurczak box łagodny z frytkami panie prezydencie
- Co ty młody na edukację zdrowotną chodzisz? Ostra wołowina w lawaszu czternaście razy. Tylko nie żałuj sosiwa, kebabmistrzu.
- yyyy no to nie wiem, dla mnie może kurczak box łagodny z frytkami panie prezydencie
- Co ty młody na edukację zdrowotną chodzisz? Ostra wołowina w lawaszu czternaście razy. Tylko nie żałuj sosiwa, kebabmistrzu.
źródło: image_picker_354C29C7-3240-45CB-A3C4-50A1FEEE6722-5630-00000A78721D5E77
Pobierz

Najbardziej bezużyteczny minister w tym rzadzie
@spiewana-pilka-nozna: wiele rzeczy, np, że "Donek został wielkim lewakiem" podczas gdy dalej jest neoliberałem albo że pis to centrum. Natomiast bardziej istotne jest to jak unikasz tego co się do ciebie pisze albo jak odwracasz kota ogonem
A Donek kiedyś był liberalny, ale odkąd został pachołkiem Merkel, potem Scholza, to poszedł mocno w lewo. Chcesz mi powiedzieć, że serio nie wpuści imigrantów? Chcesz mi powiedzieć, że nie zgodzi się jak Trzaskowski będzie prezydentem na śluby osób tej samej płci? Ja w to nie umiem uwierzyć, on ciągle kłamie ¯\(ツ)/¯ a to są lewicowe rzeczy, jakby nie patrzeć
Wam przejął partię xd kto to my? Piszesz jak bot.
@spiewana-pilka-nozna: no, wam - ogólnie wyborcom konfederacji. Co tu jest niezrozumiałego?
@spiewana-pilka-nozna: To nowość dla ciebie wśród neoliberałów? Szczególnie kontekście zwolennika państwa minimum?
@spiewana-pilka-nozna: To w takim razie czemu konfa tak szczuje na Ukrainców? Zobacz sobie jaki jest % pracujących Ukrainców w Polsce
@spiewana-pilka-nozna: A) tak szybko, bo trollujesz swą niewiedzą. Emigracja jest rzeczą naturalną, biedni emigrują do bogatych krajów. Polacy do 2005 roku emigrowali w liczbie nawet 100 000
Raz, że dobrze wiesz o jakich imigrantów chodzi
Dwa, że ja nic nie mam do gejów, ale zezwalanie im na ślub, ci mi osobiście nie przeszkadza, jest lewicowe i tyle