Aktywne Wpisy

marek2092 +106
A więc szukałem samochodu aż w końcu się coś trafiło,Mazda 3 2008 rok, blacharsko bdb na progach, parę małych wgniotek ledwo widocznych i rysek ale to szczegół, nie ma co wymagać cudow po leciwym samochodzie,LPG zalozone silnik 1.6 chodzi fajnie narazie jestem zadowolony. Wiadome to nie jest jakiś tam extra samochód ale dla mnie wystarczy, oby się darzylo
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file3474078724422662590
Pobierz
kankes +134
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Musze napisac #zalesie
Nienawidze mojej rodziny. Straumatyzowali mnie do tego stopnia, ze nie umiem stworzyc zadnej dluzszej relacji z ludzmi. Glownie ojciec dyktator i siostra mu wtorowala od dziecka-gnebili mnie psychicznie, obrazali, ponizali, bili. Matka z kolei wyhodowala we mnie lekliwosc przed swiatem. Odcialem sie od nich, wyjechalem we wczesnej doroslosci i nauczylem sie wszystkiego co umiem sam. Oczywiscie pomimo zwiazkow, relacji, demony wygrywaky. Terapie nic nie wnosily poza "to nie twoja wina". Na prosbe matki ponownie nawiazalem kontakt z nia, stary sobie po drodze(na szczescie) umarl, dalej kontakt z siostra. Duzo sobie pomoglismy tak zyciowo-ekonomicznie ale im dluzej z nimi przebywalem tym gorzej sie czulem. Siostra poprosila mnie o kilka noclegow, zachowywala sie w sposob jak za dzieciaka+straszny syf robila i nie reagowala na prosby wiec wywalilem ja z chaty. Na to matka do mnie, ze jestem taki i siaki, ze ona mi tyle pomogla. Najgorsze ze ta kurva zachorowala dosc powaznie i trzeba sie nia zajmowac. To chyba tyle. Nienawidze swojej rodziny, nienawidze ich ale nie z zawiscia, po prostu nie chce miec nic wspolnego z nimi przez to jakim czlowiekiem sie stalem przez ich dzialania.
#zalesie #gorzkiezale
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt