Aktywne Wpisy

mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja dziewczyna ma do mnie pretensje, bo nie mam „ambicji”
Siema, chciałem zapytać, czy to ja mam coś z głową, czy moja dziewczyna wymyśla jakieś problemy na siłę.
Mam 29 lat, pracuję na produkcji, zarabiam minimalną, wynajmuję kawalerkę w bloku. Chciałem wziąć kredyt na podobne mieszkanie, żeby w końcu mieć coś swojego, ale teraz się zastanawiam, czy jest sens. Moja dziewczyna (24 lata, po studiach, pracuje w biurze) zaczęła mi
Moja dziewczyna ma do mnie pretensje, bo nie mam „ambicji”
Siema, chciałem zapytać, czy to ja mam coś z głową, czy moja dziewczyna wymyśla jakieś problemy na siłę.
Mam 29 lat, pracuję na produkcji, zarabiam minimalną, wynajmuję kawalerkę w bloku. Chciałem wziąć kredyt na podobne mieszkanie, żeby w końcu mieć coś swojego, ale teraz się zastanawiam, czy jest sens. Moja dziewczyna (24 lata, po studiach, pracuje w biurze) zaczęła mi

arnoldinho71 +302
#nieruchomosci
jakiś prawnik, ktoś coś?
jakiś prawnik, ktoś coś?
źródło: image
Pobierz

Ależ wyją, ależ rozsierdzeni xD
#trump #polityka #4konserwy #bekazlewactwa
źródło: temp_file3437649071980289270
PobierzDobrze, że lider UE - Niemcy tak szczodrze blokowali pomoc dla Ukrainy i nie zbudowali dwóch rurociągów od ruskich ponad naszymi głowami ( ͡º ͜ʖ͡º)
USA jest za oceanem, uśmiechnięci pedzieli że jego zwycięstwo nic nie znaczy w Polsce :)
Ustaw jakieś opóźnienie botom ziomeczku :D
źródło: temp_file8271959768506499797
Pobierz@walciak: Polska racja stanu według wykopków: Wysłać polskich żołnierzy na ukrainę w imię obrony oligarchów
@Vaclav: niby bordo, a nie wie, że "przed chwilą" wisi przez kilka minut.
Dostałem powiadomienie widziałem to po 5 sekundach.
@Vaclav: Uff to dobrze że tym bardziej po wybuchu wojny w 2022 roku polskojęzyczni prawicowi politycy, oraz ich wyborcy, nie wchodzą w sojusze z niemieckimi partiami. W dodatku partiami domagającymi sę wznowienia tranzytu gazu przez NS, wycofania sankcji na Rosję
źródło: image
PobierzNa klopie. Gdzie indziej można tworzyć polityczne wysrywy? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Vaclav: I już na samym początku zacząłeś uprawiać whataboutism, czyli przyznałeś się do porażki w tej dyskusji xd usuń ten wpis i się nie ośmieszaj idioto kremlowski.