Aktywne Wpisy

nobon +172
Słowo "przedsiębiorca" jest dla mnie w Polsce synonimem słów "cwaniak", "krętacz", "oszust", "wyzyskiwacz". I nie jestem jedyny z takimi skojarzeniami. Niestety solidnie sobie rodzimi biznesmeni na taki pogląd zapracowali. Ciekawe jak to jest w krajach cywilizowanych i rozwiniętych, czy tam przedsiębiorca kojarzy się pozytywnie.
#polska #biznes #przedsiebiorczosc #przemyslenia
#polska #biznes #przedsiebiorczosc #przemyslenia

Linnior88 +88
W tym roku przez wiochę moich rodziców znowu będzie szła pielgrzymka warszawska będą mi znowu obsikiwac płot i tuje
Albo załatwiać się pod oknem jakby nie można było poprosić o wejście do toalietki, jest tam odświeżacz o zapachu lasu oraz papier marki Regina to tra dupę w ta trawę
Nawet kostkę do kibla nowa założę ale nie chodźcie mi pod dom gdzie ja widzę wasze gole przydatki
TAK WIDAC WAS ZWIERZAKI
#
Albo załatwiać się pod oknem jakby nie można było poprosić o wejście do toalietki, jest tam odświeżacz o zapachu lasu oraz papier marki Regina to tra dupę w ta trawę
Nawet kostkę do kibla nowa założę ale nie chodźcie mi pod dom gdzie ja widzę wasze gole przydatki
TAK WIDAC WAS ZWIERZAKI
#
#pracbaza #chwalesie #it #praca #gdzietenkryzyspanie
źródło: screenshot_202518022025_8481
Pobierzźródło: lucky-harbinger-drop-can-i-get-a-congrats-happy-for-you-nice-v0-gzufiqj144uc1
PobierzCóż, moja wina, mogłem urodzić się z lepszymi genami.
@SolarisYob: Rozumiem, że może się tak wydawać, ale zarządzanie wieloosobowym zespołem to nie tylko siedzenie za biurkiem i podpisywanie papierków. W rzeczywistości to ogromna odpowiedzialność, podejmowanie trudnych decyzji, stres związany z budżetem, ludźmi i strategią firmy. Moje obowiązki są dość szerokie, a pracy zdecydowanie nie brakuje. Często trzeba działać pod presją i brać na siebie rzeczy, o których wielu nawet nie wie albo nie rozumie.
Ładnie napisane z punktu widzenia kogoś, kto nie ma od dziecka 2 przewlekłych chorób.
@SolarisYob: mam 2 wrodzone choroby oraz 2 nabyte ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@JamesJoyce: dzięki!