Wpis z mikrobloga

Przedstawiam Państwu moją "BitDeskę" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Monitorowanie bloków BTC, opłata transakcyjnych, ceny BTC oraz extras 4 koparki NerdMiner dla zabawy (dojdzie jeszcze jedna koparka LuckyMiner LV07 1TH/s z kontrolą na jednym tel.

Tak, jestem chory na Bitcoina.

#bitcoin #kryptowaluty
B.....D - Przedstawiam Państwu moją "BitDeskę" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Monitorowanie bloków BTC,...

źródło: BITDESKA

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamil-wasniewski: Te cztery NerdMinery to raczej jako zegarki i ładna ozdoba (mi sie podoba hehe). Kopie nimi solo. Szanse są ultra niskie, dużo niższe niż kupon lotto. To dla zabawy. Jutro bede mial LuckyMinera LV07 i jego 1TH/s daje szanse równą 4 losom Lotto każdego dnia (czyli koszt lotto to 8zł).

Kiedyś kopałem (ok 9 lat temu) koparkami USB po okolo 440MH/s jedna, a mialem ich 32. Nakopalem tym z
  • Odpowiedz
@pieczywowewiadrze: Jeden taki NerdMiner pobiera tylko 1.5W. Biorą więc łącznie 6W. Pozostaje "wolne" 24W na telefony, bo moc znamionowa ładowarki to 30W. A raczej nie biorą więcej niż 15W łącznie. Mogę zmierzyć to miernikiem cęgowym, ale na razie mi się nie chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pieczywowewiadrze: Wszystkie urządzenia poza dolnym telefonem są na USB-C. Na telefonach jest cały czas 100% baterii, więc raczej niczego nie brakuje. Nie wiem czy max dopuszczalne obciążenie jest tak idealnie rozłożone po 1A na każde USB. Chyba jednak pójdę po ten miernik do garażu, ale zimno jest.
  • Odpowiedz